Irina Truica : «Patricia Kaas mi- a spus totul despre relatia ei cu sotul meu»

Truica

Ce sanse are o femeie frumoasa, mama a doua fetite superbe, in fata unei vedete de talia Patriciei Kaas? Irina Truica a aflat pe pielea ei: nici o sansa. Barbatul caruia ii daruise gemene a flirtat cu frumoasa cantareata chiar sub nasul ei

Click: Au fugit din Romania ca sa scape de spectrul amantelor lui Remus Truica. Miliardarul si sotia sa, Irina, au ales insula Saint Maarten cu speranta ca o vor putea lua de la capat. Si-au inscris fetitele la o scoala de acolo, insa, la aniversarea a 40 de ani de viata, Remus Truica si-a facut cadou nu doar un concert de lux, ci si o noua iubire: Patricia Kaas. "Nu sunt speculatii ca Remus a fost cu Patricia Kass, cu Anamaria Ferent sau cu secretara sa de la Guvern. Sunt adevaruri", a declarat trista, ieri, Irina Truica, dupa o noua confruntare cu sotul sau in sala de tribunal. Daca in cazul celorlalte amante ale sotului sau, prietenii au fost cei care i-au dezvaluit crudul adevar, in cazul Patriciei Kaas, femeia a aflat ce s-a intamplat chiar din gura cantaretei. "Am luat legatura cu Patricia Kaas anul acesta, inainte de Paste. Am avut o discutie de cateva ore, in care mi-a vorbit despre relatia ei cu sotul meu", a declarat, in exclusivitate pentru Click!, Irina Truica.

Libertatea: Asta le-a povestit Irina colegilor de la gradinita: "Voi avea un fratior"  Luni dimineata, toti copiii de la gradinita din Bucuresti la care merge si Irina Columbeanu au venit nerabdatori sa le spuna colegilor ce au facut in vacanta de vara. Evident, in centrul atentiei a fost fiica lui Irinel si a Monicai, care, dupa ce le-a marturisit fetitelor, dar si cadrelor didactice care se aflau prin preajma ca a fost “cu mami la mare”, a facut o declaratie-soc: “Mami mi-a spus ca voi avea un fratior. Deja i-am ales o camera la Izvorani”. Afirmatia fetitei ar putea sa fie un fel de joaca a Irinei, dar sa nu uitam ca astfel de marturisiri au atarnat greu la procesul pentru custodie intre Irinel si Monica.

Ziarul ring: Amalia Enache a condus 5.500 km EXPEDITIE. Gazda Stirilor Noptii de la ProTV, Amalia Enache, a avut o vacanta plina de aventuri. Cinci tari (Serbia, Muntenegru, Albania, Croatia si Bosnia Hertegovina), nici o rezervare, 5.500 km parcursi pe drumuri muntoase, nonturistice, departe de autostrazi, la volanul masinii sale in doua saptamani de vacanta-turneu.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Steve Jobs si Bill Gates, cum nu te asteptai sa ii vezi vreodata: prieteni la catarama. VIDEO
Steve Jobs si Bill Gates, cum nu te asteptai sa ii vezi vreodata: prieteni la catarama. VIDEO

Steve Jobs si Bill Gates nu au fost dintotdeauna rivali de moarte. A existat o perioada cand acestia chiar au lucrat impreuna, iar clipul de mai jos sta marturie.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.