Serban Huidu: "Intre 29 decembrie si 16 ianuarie nu mai stiu nimic. Blank, blackout, vid"

Ultima actualizare: 22-10-2012 17:56
Serban Huidu PrimaTv

La aproape jumatate de an de la accidentul de schi din Austria, Serban Huidu si-a revenit, pas cu pas, la viata normala. Si chiar daca nu e 100% recuperat, chiar daca inca vorbeste mai greu decat ii trec ideile prin cap, Serban e, din nou, el insusi.

Libertatea: Libertatea: Serban, esti chiar tu sau doar cineva care seamana cu tine?
Serban Huidu: Ia uita-te in ochii mei! Ti se pare ca e altcineva? (zambeste) Sigur, nu-s 100% recuperat, dar tot eu sunt, fii sigur de asta.
Deci, in coma fiind, n-ai vazut nici o lumina alba si stralucitoare ori vreun tunel oranj, ca Nichita?
Nu! Te dezamagesc, dar nu-ti pot confirma ca “dincolo” ar fi ceva. Sunt nepot de preot, am cantat in strana, cred ca Dumnezeu e langa noi, aproape, in toate, dar nu-ti pot spune ca Raiul exista. Cel putin la mine a fost doar un imens somn negru, fara vise.
Poate nici n-ai vazut Raiul, de fapt, si din cauza asta...
(rade) O fi si asta o explicatie...
Acum stii cat fac 8x5?
Ca am auzit ca ai raspuns “800”, cand ti-ai revenit din coma. Nuuu, n-am gresit chiar in halul asta. De fapt, am raspuns “80”, dar la inceput, fireste, multe erau confuze.

Click: «Mama nu avea nici o asigurare de viata!» Nu se indoieste nici o secunda de tatal ei. Fiica avocatului brasovean Victor Teodorescu este convinsa ca moartea mamei sale a fost o intamplare nefericita, iar acesta nu are nici o legatura cu tragedia. Oana Teodorescu (19 ani) a sarit in apararea tatalui ei, miercuri seara, la scrut timp dupa ce avocatul brasovean a fost retinut, de Parchetul General, pentru 24 de ore. „Nu este adevarata varianta biletului cu instructiuni dat de tatal meu, criminalului. Orice se poate falsifica foarte usor in ziua de azi", a spus tanara, convinsa ca tatal ei este nevinovat. „Nu este adevarat ca mama ar fi avut o asigurare de viata. Mama criminalului nu avea datorii la tatal meu si nici tatal meu nu avea datorii la altcineva. Astea sunt inflorituri. Nu stiu cine i-a inscenat asta tatalui meu, pentru ca oamenii sunt rai. Procurorii il agita pe tata cu anchete si prostii", a mai spus Oana.

Ziarul ring: Andrei Placinta, profesor pentru nevazatori Dupa marele scandal in care a fost implicat anul trecut, Andrei Placinta a hotarat sa devina “baiatul bun”. Intrebata despre activitatea fiului sau din ultima perioada, Sorina Placinta ne-a marturisit ca “a lucrat pe proiecte pentru Fundatia «Zi deschisa», la care este si membru fondator”, iar de mai multa vreme merge „la centrul de zi, deschis acum vreo opt luni de zile, unde a predat si preda in continuare engleza nevazatorilor”. Mai mult, Andrei a afirmat, miercuri, la o lansare a unui proiect umanitar la Focsani, ca si-a propus sa organizeze in localitate finala de sah a nevazatorilor. Totodata, a vorbit despre succesul pe care l-a avut spectacolul organizat in Vrancea cu trupa de teatru a Asociatiei Nevazatorilor din Braila. „Am auzit ca la Braila exista o trupa de teatru de nevazatori, lucru care mi s-a parut foarte interesant, mi-a trezit o curiozitate imensa, in primul rand cum reusesc ei sa comunice nevazand sau cum isi apreciaza spatiul de miscare pe scena”, a afirmat Andrei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO