Se vor casatori in sudul Frantei? Angelina si Brad au renovat o capela

Angelina Jolie, Brad Pitt

Angelina Jolie si Brad Pitt intentioneaza sa restaureze o capela care dateaza din secolul al XVI-lea, situata pe proprietatea lor din Franta, alimentand din nou zvonurile despre o posibila casatorie.

X17Online: Angelina Jolie si Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Brignoles, un castel medieval aflat in regiunea Provence din sudul Frantei. Cuplul a cumparat acest castel, in valoare de 35 de milioane de lire sterline, la inceputul anului 2008.

Domeniul, aflat in apropiere de Aix en Provence, include un sant de fortificatii, o vie, o livada de maslini, un lac si padure. La sfarsitul lunii februarie, tabloidul britanic The Sun a publicat un articol in care se spunea ca cei doi actori americani doresc sa paraseasca definitiv Hollywood-ul si sa se mute la Miraval.

Potrivit acestei publicatii britanice, Jane si Bill Pitt, parintii lui Brad Pitt, care locuiesc in orasul Springfield din statul american Missouri se vor muta si ei in castelul francez, pentru a ajuta la cresterea celor sase copii ai cuplului.

Totodata, Brad Pitt a efectuat recent o vizita in sudul Frantei, pentru a supraveghea lucrarile de renovare a castelului.

Citește și
Aerosmith, Steven Tyler
Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal si casa
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Contactmusic: Karl Lagerfeld a conceput designul unui hotel realizat in intregime din ciocolata Renumitul creator de moda a asigurat designul hotelului din ciocolata The Magnum Chocolate Hotel Suite, realizat pentru a sarbatori lansarea pe piata a doua sortimente noi de inghetata - Magnum Ecuador si Ghana. Cele doua sortimente de inghetata sunt fabricate din boabe de cacao special selectionate recoltate de la fermele din Ecuador si din Ghana, certificate de Rainforest Alliance, o organizatie nonguvernamentala americana care militeaza pentru conservarea biodiversitatii si a durabilitatii mijloacelor de subzistenta, prin schimbarea felului de a utiliza terenurile si a sistemului antreprenorial.

MTV"Twilight: Eclipse" a primit cele mai multe nominalizari la MTV Movie Awards "Saga Amurg: Eclipsa", al treilea film din franciza "Twilight", a primit cele mai multe nominalizari la MTV Movie Awards 2011 - opt -, confirmand dominatia exercitata in ultimii ani de celebra serie cu vampiri asupra galei anuale organizate de acest post de televiziune. Lungmetrajul "Twilight: Eclipse" a fost nominalizat la opt categorii de premii si este urmat in clasamentul filmelor cu cele mai multe nominalizari de lungmetrajul SF "Inception", care a primit sapte nominalizari. Pe locurile urmatoare s-au clasat filmele "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I" (sase nominalizari), "The Social Network" (cinci nominalizari) si "Black Swan" (patru nominalizari).

Los Angeles Times: Jennifer Love Hewitt s-a despartit de iubitul ei "Se simte bine", a confirmat agentul de presa al actritei. In noiembrie 2010, Jennifer Love Hewitt, in varsta de 32 de ani, si Alex Beh pareau foarte apropiati la o gala care a avut loc in Los Angeles. Cu ocazia acelui eveniment, actrita si-a laudat noul iubit, despre care a spus ca este "un gentleman de moda veche". Jennifer Love Hewitt este cunoscuta pentru rolul din productia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Mariah Carey si sotul ei si-au reinnoit juramintele de credinta
Mariah Carey si sotul ei si-au reinnoit juramintele de credinta

Mariah Carey si sotul ei, Nick Cannon, si-au reinnoit juramintele de credinta, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la spital si a fost condusa de reverendul Al Sharpton, la doar o zi dupa ce au devenit parinti de gemeni.

Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal si casa
Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal si casa

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a relatat intr-un interviu recent felul in care si-a risipit averea in anii '80, cheltuind 20 de milioane de dolari pe droguri, din cauza carora a fost foarte aproape de a ajunge falit.

Nunta lui William cu Kate a batut la audiente pe cea a printesei Diana
Nunta lui William cu Kate a batut la audiente pe cea a printesei Diana

Nunta regala dintre William si Kate a fost urmarita, vineri de milioane de oameni din 180 de tari din intreaga lume; in cifre, evenimentul a adus 5.000 de politisti care au fost la datorie, 5.500 de baraje rutiere, 140 de tone de gunoi pe strazi.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.