Profetia Hopi, facuta de indieni: Americanii vor fi distrusi de teroristi

Profetia Hopi

O profetie indiana veche spunea: "Atunci cand steaua albastra Kachina va aparea pe cer, va incepe Lumea a Cincea. Aceasta va fi ziua purificarii". Numele Hopi pentru steaua Sirius este steaua albastra Kachina.

World Mysteries: "Al Treilea Razboi Mondial va fi inceput de acele popoare carora li se va arata prima data lumina intelepciunea divina - iar profetii Hopi se aplecau asupra Indiei, Chinei, Lumii Arabe sau Africa.

Cea mai mare putere a lumii (SUA) va fi distrusa, pamant si oameni, iar un foc mare le va parjoli (bombele atomice, radioactivitatea). Doar cei care sunt protejati de profetiile Hopi vor supravietui, ca o oaza in mijlocul distrugerii.

Razboiul va fi unul "spiritual (protestantism vs. islamism), ce va intra in conflict cu lucrurile materiale (petrolul din lumea araba). Insa bogatiile vor fi distruse si invinse de oameni cu o spiritualitate puternica, iar aceste fiinte vor supravietui tuturor atacurilor si vor ajunge sa construiasca o lume unita, ce se va supune unei singure puteri, cea a Creatorului".

Asa suna textul profetiei Hopi, scris in urma cu cateva sute de ani. Exista cateva coincidente care se aplica lumii de astazi: popoarele luminate, cele care considera ca au primit lumina sunt cele arabe. Ele vor distruge cea mai mare putere a lumii (SUA), care vaneaza lucrurile materiale (petrol), prin folosirea bombelor atomice.

Citește și
casa Osama bin Laden
Ce nu s-a vazut in operatiunea de lichidare a lui Osama bin Laden
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

CBS News: Cota de incredere a lui Barack Obama creste cu 11 puncte procentuale dupa moartea lui bin Laden 57 la suta dintre americanii intervievati spun ca aproba activitatea presedintelui american, fata de 46 la suta la inceputul lui aprilie. Obama inregistreaza cele mai bune rezultate in ceea ce priveste lupta impotriva terorismului: 72 la suta dintre respondenti afirma ca au incredere in el pe aceasta tema. Iar 61 la suta aproba felul in care gestioneaza situatia in Afganistan, o crestere de 17 puncte in raport cu ianuarie. Specialistii anticipasera o astfel de crestere a cotei presedintelui, dar au avertizat asupra caracterului sau efemer. Cota predecesorului lui Obama, George W. Bush, a crescut de asemenea in decembrie 2003, cand Saddam Hussein a fost capturat, inainte de a scadea luna urmatoare.

The Telegraph: Crestinii "trebuie sa se roage pentru sufletul" lui Osama bin Laden . "M-am rugat pentru sufletul lui Osama bin Laden. Trebuie sa ne rugam pentru el, ca si pentru toate victimele de la 11 septembrie, asa i-a invatat Isus pe crestini", a declarat, pentru editia de miercuri a cotidianului italian Il Messaggero, acest prelat pensionar, in varsta de 87 de ani, care este considerat drept unul dintre cei mai mari specialisti in Biblie. "Isus ne obliga sa-i iertam pe inamicii nostri. Rugaciunea «Tatal Nostru», pe care o spunem zilnic, ne impune acest lucru. Nu ne spune ea, oare, «iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri»? Nu este posibil ca aceasta rugaciune sa fie primita, pastrand ranchiuna si cultivand ura fata de inamicii nostri", a declarat el.

BBC News: Peste 8.000 de persoane, arestate sau disparute in Siria  "Vom continua revolutia noastra si manifestatiile pasnice in intreaga Sirie, pana cand ne vom obtine libertatea", au declarat, marti, comitetele de coordonare a manifestatiilor din mai multe orase, intre care Banias (nord-vest) si Homs (centru), dar si Deraa (sud), locul de unde a pornit miscarea de contestare, asediat de peste o saptamana. Intre timp, presedintele Bashar al-Assad a declarat, primind notabili de la Deir Ezzor, Al-Boukamal si Al-Mayadine ca "unitatile armatei intrate in Deraa, la 25 aprilie, isi vor incheia misiunea in curand", a anuntat miercuri cotidianul privat Al-Watan, apropiat puterii. "Toate tarile din lume se pot confrunta cu evenimente ca cele de la Deraa", a adaugat el.

Reuters: Parisul se teme de represalii impotriva Frantei, dupa moartea lui Osama bin Laden "Amenintarile sunt peste tot si ne putem teme efectiv ca Franta va fi, ca si Statele Unite sau alte tari prietene, obiectul unor represalii si unei vointe de razbunare", a avertizat Claude Gueant. "Am dat ordine ca patrulele, masurile de precautie, sa fie consolidate. Ne vom adapta bineinteles situatiei", a continuat ministrul. Planul Vigipirate, dispozitiv de securitate antiterorist adoptat de Franta, este la un nivel de alerta foarte ridicat din 2005. "Anul trecut in Franta au fost arestate 96 de persoane pentru acte legate de terorism, iar 36 dintre ele au fost incarcerate", a precizat el. Ministrul s-a aratat ingrijorat de amenintarile "impotriva intereselor franceze din strainatate".

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Fereastra deschisa in trecut. Vezi cum arata universul acum 11 mld de ani
Fereastra deschisa in trecut. Vezi cum arata universul acum 11 mld de ani

Astronomii au reusit sa realizeze cea mai mare si detaliata harta 3D a Universului, si totodata sa prezinte intregii lumi felul in care arata acum 11 miliarde de ani: in acea perioada tocmai se formau galaxiile

Ce nu s-a vazut in operatiunea de lichidare a lui Osama bin Laden
Ce nu s-a vazut in operatiunea de lichidare a lui Osama bin Laden

Au fost dezvaluite dedesubturile operatiunilor care au dus la localizarea si omorarea liderului retelei teroriste Al Qaida - de la inceputul sfarsitului, din iulie 2010, pana la atacul final, care a avut loc in noaptea de duminica spre luni.

"Tatal meu, Osama bin Laden". Copilaria alaturi de "un monstru"

Omar bin Laden, fiul in varsta de 29 de ani al celui care, timp de un deceniu, a fost cel mai vanat terorist de pe planeta, mai calca uneori prin barurile de striptease si se plange ca se feresc toti sa faca afaceri cu el, ca de un lepros.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.