Politia: Nicolas Cage era atat de beat ca nici nu stia unde locuieste

Nicolas Cage

New Orleans, avem o problema! Nicolas Cage a fost atat de beat, incat nici nu-si mai amintea unde locuieste, iar pentru asta politistii i-au oferit un "adapost provizoriu".

Radar Online: Aflat in New Orleans pentru filmarile peliculei "Medallion", Nicolas Cage statea impreuna cu sotia sa intr-o casa inchiriata.

"Cage impreuna cu sotia sa se aflau in fata unei case, despre care actorul credea ca este adresa unde stateau temporar in New Orleans, insa sotia sa l-a contrazis. Enervat, Cage a luat-o de mana si a tras-o spre interiorul apartamentului", au declarat purtatorii de cuvant ai politiei din New Orleans.

Insa peripetia actorului nu s-a terminat aici. Actorul a inceput sa loveasca masini, iar dupa aceste acte de violenta a incercat sa intre intr-un taxi. Un politist aflat la fata locului i-a spus lui Cage sa iasa din taxi, si atunci a fost momentul in care actorul s-a dezlantuit: a inceput sa tipe si sa strige. Atunci, politistii l-au dus la sectie, si l-au bagat in celula. Cage a fost eliberat pe cautiune cu 11.000 de dolari.

Daily Mail: Gwyneth Paltrow: Gatitul ma mentine fericita si calma De asemenea, actrita a marturisit ca, in adancul sufletului, este o gospodina in stilul celor din anii '50. "Ador sa gatesc pentru familia mea", a declarat vedeta, care, dupa lansarea noii sale carti de bucate, a intrat in galeria unor bucatari celebri precum Mario Batali si Jamie Oliver. Retetele recomandate de Paltrow sunt bazate in special pe legume, dar includ si sfaturi despre cum trebuie gatita o friptura de pui sau de peste sau despre pregatirea unor deserturi precum negresele sau clatitele. Actrita a mai spus ca este foarte fericita atunci cand este departe de lumina reflectoarelor si se retrage in bucataria ei, pegatind cina pentru sotul ei si cei doi copii ai lor, Apple, in varsta de sase ani, si Moses, in varsta de cinci ani. "Gatitul ma face sa ma simt calma si fericita, imi place sa fac lucruri obisnuite, de rutina. Daca sunt stresata, ma apuc de gatit si ma relaxez complet", a declarat vedeta.

Citește și
Oprah
30 de secunde de publicitate in ultimul show al lui Oprah: 1 mil de dolari
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

Contactmusic: Melodia pe care o va interpreta George Michael la nunta regala este un cover Stevie Wonder Interpretul in varsta de 47 de ani, care a fost un prieten apropiat al regretatei printese Diana, mama printului William, crede ca aceasta melodie este alegerea perfecta si i-a incurajat pe fanii sai sa descarce gratuit de pe internet aceasta piesa. "Melodia se numeste «You and I». A fost scrisa in 1972 si inregistrata tot in 1972 de minunatul domn Stevie Wonder", a declarat Michael la emisiunea "Piers Morgan Tonight" de la CNN. George Michael a reusit sa vina cu aceasta idee si sa inregistreze melodia intr-o saptamana. Alegerea sa a fost inspirata de vremea frumoasa din Londra, din ultima perioada, dar si de dorinta de a-si exprima bucuria fata de casatoria lui William cu Kate.

Express: Pianul la care a fost compusa piesa "Yesterday", vandut cu 240.000 de dolari Cumparatorul este un colectionar privat. Inspiratia pentru piesa "Yesterday" i-a venit lui Paul McCartney in timpul unui vis, insa muzicianul britanic era atat de convins ca a "furat" aceasta piesa, incat a decis sa ii faca o vizita cantaretei Alma Cogan pentru a-i cere opinia. La pianul familiei acesteia, fabricat in 1926, cu un design in stilul art deco, Paul McCartney a interpretat pentru prima oara cantecul "Yesterday". Pianul a fost pastrat de Sandra, sora cantaretei Alma Cogan. Mai multe celebritati, printre care Sammy Davis Jr., Michael Caine, Mick Jagger si John Lennon au cantat la acest pian in vremea in care se afla la resedinta lui Cogan.

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Citește și...
Este oficial. Charlie Sheen nu se mai intoarce la
Este oficial. Charlie Sheen nu se mai intoarce la "Doi barbati si jumatate"

In ciuda tuturor zvonurilor, si chiar a afirmatiilor sale pe marginea acestui subiect, Charlie Sheen nu se va mai intoarce pe platourile de filmare de la serialul "Two and a half men".

30 de secunde de publicitate in ultimul show al lui Oprah: 1 mil de dolari
30 de secunde de publicitate in ultimul show al lui Oprah: 1 mil de dolari

Va fi cu siguranta unul dintre cele mai urmarite showuri din istoria televiziunii. Iar daca vrei sa iei parte la ultima emisiune marca Oprah asta te va costa destul de mult.

Fericita si implinita. Reese Witherspoon s-a intors din luna de miere
Fericita si implinita. Reese Witherspoon s-a intors din luna de miere

Proaspat casatorita Reese Witherspoon s-a intors la viata agitata din LA dupa mai multe saptamani de relaxare alaturi de sotul ei, Jim Toth si copiii ei, Ava si Deacon.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.