Narcis Ianau: Sunt transformat complet. Oamenii imi cer autografe pe strada

narcis

Viata i s-a schimbat in doar cateva saptamani. Elev in clasa a IX-a la Colegiul National de Arte „George Apostu", contratenorul Narcis Ianau recunoaste ca, dupa prima sa aparitie televizata, a ajuns o mica vedeta.

Click: Tanarul bacauan Narcis Ianau a impresionat o tara intreaga cu vocea sa, de la emisiunea-concurs „Romanii au talent".Acum, oamenii intorc capul dupa el pe strada si ii cer autografe oriunde se duce. Nici infatisarea nu mai este cea de altadata. Narcis nu mai iese in oras fara gel in par, fond de ten discret, o esarfa in jurul gatului si gulerul ridicat. „De cand am aparut la televizor, m-am schimbat. Ma cunoaste lumea si am simtit nevoia sa imi imbunatatesc infatisarea. Sunt atent la detalii", a spus adolescentul. Narcis spune ca pagina sa de Facebook a ajuns la 5.000 de prieteni, adica limita maxima. Ba mai mult, mai are inca 3.000 de tineri in asteptare, care doresc sa-i fie prieteni. „M-am gandit sa-mi mai fac o alta pagina de socializare, insa am renuntat. Am sa raman cu cei 5.000 pe care ii am pana acum. Oricum, nu prea am timp sa stau la calculator", a marturisit el.

Libertatea: Ion Coteanu, tatal Danei Marijuana, acuza medicii de la Cluj: "Fac teste pe fata mea"  Ion Coteanu, tatal Danei Marijuana, e foarte ingrijorat pentru soarta fiicei lui. Interpreta e internata la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Cluj, dupa ce, acum cateva zile, a suferit o criza in public. “Dana e internata la Spitalul Judetean Cluj inca de vineri. Probabil o s-o tina pana sambata, pentru ca, din cate am inteles, medicii de la Cluj nu stiau ce tratament urmeaza fiica mea si se pare ca au sedat-o”, ne-a marturisit Ion Coteanu. Dana nu mai consuma droguri de mult timp, insa, ca sa nu intre in criza, ea trebuie sa faca, lunar, niste injectii. Probabil, sefa Sectiei de Psihiatrie i-a dat sedative si o tine acolo sa mai faca niste teste pe fiica mea, deoarece, din cate am aflat, aceasta doamna are si cativa studenti si mai face niste experimente”.

Ziarul Ring: De ce poate pierde Iriniel custodia Irinei Daca pana la pierderea custodiei temporare a Irinei a vorbit deschis cu reprezentantii presei, omul de afaceri are acum o problema cu tot ce inseamna blit sau obiectiv video. Irinel i-a raspuns Monicai la telefon, insa nu pentru a-i deschide poarta de la Izvorani, ci pentru a-i pune conditii: „Daca vrei sa o vezi (pe Irina – n.r.), suna-ma inainte, dar nu din fata portii unde sunt jurnalistii. Termina cu tigania asta! Te rog frumos, te sun eu imediat”. Monica a insistat: „Te rog, frumos, sunt foarte ingrijorata, vreau sa o vad pe fetita mea. Vreau sa intru singura in casa, sa vorbesc cu Irina, sa o vad. Nu sunt sigura ca e ingrijita asa cum trebuie”. Irinel i-a inchis insa telefonul in nas.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Marijuana a fost internata la balamuc
Marijuana a fost internata la balamuc

Ea a clacat in timp ce se afla, ca producator, la Expo Transilvania, din Cluj. Acolo, comportamentul Marijuanei s-a schimbat brusc. Cuprinsa de spasme, tanara a inceput sa urle, iar in scurt timp nimeni nu s-a mai putut intelege cu ea.

Irinel Columbeanu, catre Monica:
Irinel Columbeanu, catre Monica: "Ti-o dau pe Irina cand vreau eu"

Desi azi se implineste o saptamana de cand a castigat in instanta custodia Irinei, Moni Columbeanu inca nu a reusit sa o tina in brate. Iri a contestat decizia, ba chiar i-a spus vedetei ca ii va da fetita cand va vrea el.

Irinel Columbeanu:
Irinel Columbeanu: "S-ar putea sa am si eu rubeola"

Irina Columbeanu trebuia sa treaca din custodia temporara a lui Irinel in cea a Monicai. Insa omul de afaceri de la Izvorani a chemat ambulanta, iar medicii au constatat ca micuta are rubeola si i-au recomandat carantina.

Recomandări
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”

Cele mai ciudate partide candidează, prin reprezentanții lor la alegerile Europarlamentare. Fie că se numesc „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice” vor să atragă atenția prin umor asupra unor mesaje cât se poate de serioase.

Israelul face prăpăd în Rafah și nu ține cont de amenințarea lui Biden: „Dacă trebuie, vom lupta cu unghiile”
Israelul face prăpăd în Rafah și nu ține cont de amenințarea lui Biden: „Dacă trebuie, vom lupta cu unghiile”

Forţele israeliene au bombardat zone din Rafah, joi, afirmă locuitorii palestinieni, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins ameninţarea preşedintelui SUA, Joe Biden, de a opri livrările de arme către Israel dacă atacă oraşul din sudul Gaza.

Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”
Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”

România trăiește un paradox al forței de muncă, în care sunt două milioane de persoane inactive, deși cererea, din partea angajatorilor, este foarte mare.