Miracol realizat dupa 2000 de ani. A mers pe ape in Marea Galileii precum Iisus. FOTO


Ultimul update: Duminica 29 Iulie 2012 16:31
Data publicarii: Marti 12 Iulie 2011 23:46
Categorie: Revista Presei
Mers pe apa

Fara magie, fara trucuri. Un polonez, dornic de senzatii tari si adrenalina, a vrut sa demonstreze ca miracolul mersului pe ape poate deveni realitate atunci cand esti suficient de pasionat si dedicat.

TG Daily: Surferul Maciek Kozierski, impreuna cu alti colegi israelieni s-au adunat pe malurile Marii Galileii pentru o doza zdravana de adrenalina. Iar rezultatul a fost uimitor, atat pentru ei, cat si pentru spectatori.

Greuceanu si Eminescu pentru educatori. Subiecte mai grele ca la BAC? Comenteaza

Prima dantura cultivata direct in gura, cu materialul "clientului"

Polonezul a reusit chiar "performanta" de a merge pe ape, miracol pe care l-a facut Mantuitorul, exact in acel loc, pe apa Marii Galileii, in urma cu 2000 de ani.

Biblia, contrazisa de o descoperire recenta din sudul Israelului. Ce ar putea schimba istoria

Atletul, in varsta de 26 de ani, din Varsovia a petrecut pe mare patru zile intregi, pentru a se antrena.

Planul era astfel: Kozierski trebuia sa foloseasca zmeul pentru a accelera la maximum, apoi ar fi trebuit sa se dea jos de pe placa si sa mearga pe apa.

Romania intra in zodia Cuptorului de maine

Insa, spre deosebire de Iisus, care a realizat acest miracol fara prea mult efort, atletul a avut ceva de furca: cand vantul batea cu o viteza ideala pentru zmeul sau, valurile erau prea mari, cand nu erau valuri, nu batea vantul, si tot asa.

Kozierski s-a prabusit de 50 de ori in apa, iar asta cu siguranta l-a durut.

In cea de-a patra zi, "miracolul" s-a intamplat: "Am reusit sa merg pe apa. Fara fum, fara oglinzi, fara vreo smecherie", a declarat surferul.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO