"Mamica Barbie" i-a facut cadou fiicei sale de 7 ani o operatie de marirea sanilor

Ultima actualizare: 01-11-2012 21:08
Silicoane sapte ani - Sarah Burge

A fost in atentia presei si anul trecut cand a declarat ca a invatat-o pe fiica ei cum sa danseze la bara, iar acum Sarah Burge s-a intors. Dependenta de operatiile estetice a declarat ca i-a facut cadou fiicei sale un voucher pentru marirea sanilor.

Daily Mail: Femeia, in varsta de 50 de ani, cunoscuta si sub numele de "Mamica Barbie" - din cauza operatiilor estetice facute - a intrat din nou in atentia presei dupa ce i-a facut cadou fiicei sale, la implinirea varstei de sapte ani, un voucher de 6.000 de euro pentru marirea sanilor.

Doamna Burge, care a cheltuit jumatate de milion de lire sterline pe operatiile estetice, si a declarat ca vrea sa faca din fiica ei un fotomodel renumit. "Poppy a sarit in sus de bucurie cand a primit voucherul pe care il va folosi pentru a-si mari sanii", a declarat Sarah.

"Poppy m-a rugat de mii de ori sa ii fac cadou o operatie de marire a sanilor, asa ca i-am indeplinit dorinta. Isi va face operatie estetica cand va implini 16 ani, atunci cand este legal", a continuat Barbie.

Voucherul a fost doar o parte din petrecerea exotica in valoare de 12.000 de euro pe care doamna Burge a dat-o in cinstea fiicei sale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO