CONSPIRATIA SECOLULUI. Americanii au detonat bomba. Vezi ce ascund documentele top secret. VIDEO

Ultima actualizare: 24-10-2012 17:38
steag SUA

Dictatura din Libia, mult contestata de occidentali este sustinuta cu putere de nimeni altii, decat americanii. Asta reiese din mai multe documente secrete, gasite de rebeli in locuinta lui Ghaddafi.

Al Jazeera: Oameni puternici, cu o influenta foarte mare in conducerea statului american, au legaturi mai mult decat dubioase cu liderul libian Muammar Ghaddafi.

David Welch, un congresman american a avut intalniri cu reprezentantii regimului Ghaddafi chiar la inceputul lunii trecute.

Desi presedintele Obama a criticat in nenumarate randuri regimul dictatorial din Libia si a cerut retragerea lui Ghaddafi de la putere, se pare ca americanii nu sunt chiar atat de radicali in ceea ce-l priveste pe dictator.

Isi bate copilul ca sa nu mai planga: palme si picioare peste fata. Ce scria femeia pe Facebook. VIDEO SOC

In documentele TOP SECRET, gasite in locuinta dictatorului au fost mentionate doua nume mari din politica americana - numele unui fost ambasador - David Welch (care in prezent este presedintele Bechtel pentru Europa si Orientul Mijlociu)  si al unui membru al Congesului.

Cei doi ar fi avut intalniri cu fiii liderului libian si le-ar fi promis ajutorul si sprijinul in schimbul mai multor informatii, in special cu privire la liderii Al-Qaida.

Aceste documente arunca in aer relatiile americano-libiene, dar si imaginea SUA in fata partenerilor politici si militari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO