Victor Ponta pe blog: "Am primit un cadou de la Basescu. Voi fi verificat de ANI"

Ultima actualizare: 30-04-2012 20:50
Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat pe blogul personal ca, de ziua sa, in 20 septembrie, a promit o instiintare prin care Agentia Nationala de Integritate il anunta ca a declansat verificari privind averea dobandita.

"De ziua mea, pe 20 Septembrie, am avut un program incarcat la Parlament; s-a votat infiintarea noului minister pentru Leonard Orban dar si invitarea Regelui, in ziua de 25 Octombrie, pentru a se adresa Plenului. Am primit o multime de felicitari de la prieteni si colegi, mai sincere sau mai formale, si recunosc ca multe mi-au facut placere!", scrior Victor Ponta, pe blogul sau.

Acesta spune ca, tot in 20 septembrie a primit o instiintare prin care ANi il anunta ca a inceput verificari fata de el.

"Basescu chiar mi-a facut un cadou de ziua mea dar, din motive procedurale, l-a transmis in Gorj la domiciliul meu din buletin – o instiintare ca Agentia Nationala de Integritate a inceput o investigatie fata de mine!", mai scrie Ponta.

Presedintele PSD a atasat pe blog o copie scanata a instiintarii prin care ANI il anunta ca "in lucrarea inregistrata cu numarul 97947/S/II/05.09.2011, s-a declansat vealuarea averii dobandite impreuna cu familia, in raport cu veniturile realizate, in perioada exercitarii functiilor si demnitatilor publice".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO