Victor Ponta: Candidatul USL la Primaria Craiova se afla pe locul al doilea

09-09-2011 10:43

Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat ca senatorul Lia Olguta Vasilescu are cele mai mari sanse sa fie desemnata candidat la Primaria Craiova, din partea USL. Ea s-a clasat pe locul 2 intr-un sondaj pentru alegerea primarului municipiului.

Potrivit presedintelui PSD, Olguta Vasilescu se afla in clasament pe locul al doilea, dupa actualul primar al Craiovei, Antonie Solomon (membru PDL, dar candidat al UNPR).

"Candidatul USL la Primaria Craiova este pe locul al doilea in acest moment, dar avem un vot politic important la consiliul local Craiova si tine de noi ca acel candidat pe care il vom desemna sa recupereze diferenta si sa castige. Eu cred ca la Craiova se poate castiga", a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD a prezentat intr-o conferinta rezultatele unui sondaj USL in Dolj.

"Votul politic pentru Parlamentul Romaniei in judetul Dolj: USL – 75%, PDL – 12%, Partidul Poporului – 9% si UNPR – 2%. Pentru CJ Dolj: USL – 77%, PDL – 11%, PP – 9%. Pentru presedintele CJ Dolj – Ion Prioteasa (USL) – 81%, cea mai buna perceptie la nivelul intregii tari, candidatul PDL – Nicolae Giugea – 12%", a mai spus Ponta.

El nu a precizat insa cu ce procent ar castiga candidatul USL la Primaria Craiova.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO