Victor Ponta: Am intalnit multi hoti in viata mea, dar niciunul mai mare ca Flutur

Ultima actualizare: 31-08-2012 14:22
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat ca cei care au gresit politic trebuie schimbati din functie, iar cei care au incalcat legea, pedepsiti.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus, sambata, la un miting USL de la Suceava, ca Uniunea incepe sa castige bataliile pentru eliberarea Romaniei de ceea ce a fost "regimul portocaliu" al lui Traian Basescu si le-a transmis simpatizantilor USL ca trebuie sa castige alegerile si la Suceava.

Premierul a subliniat ca are o datorie fata de oamenii din aceasta zona a tarii intrucat aici a copilarit, la Partesti, si ca atunci cand la Bucuresti oamenii stateau in frig si nu aveau mancare, primea din Bucovina "barabule" (cartofi).

"Am datoria de a rupe un necaz, un blestem", a spus Ponta, care a aratat ca acest "necaz" al sucevenilor este conducerea actuala PDL a judetului.

El a mai afirmat ca a fost procuror si ca in viata lui a intalnit multi hoti, dar niciunul ca Gheorghe Flutur.

"Am intalnit multi hoti in viata mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am intalnit si multi mincinosi, dar niciunul ca Flutur", a spus Ponta, care a precizat ca a cunoscut si multi ministri, dar niciunul care sa omoare gainile oamenilor si sa vanda apa chioara. El a spus ca primarul Sucevei, Ion Lungu, este mai rau decat Emil Boc si a adaugat ca "atunci cand aude Lungu de Flutur, parca aude Boc de Basescu".

Victor Ponta a sustinut ca cei care au gresit politic trebuie sa plece din functie, iar cei care au incalcat legea trebuie sa plateasca. "Cred ca intr-un partid de mincinosi si hoti ca PDL, cel care a incalcat legea cel mai mult a fost Flutur si trebuie sa plateasca pentru asta", a mai declarat presedintele PSD.

El a mai spus ca la Suceava lupta electorala nu este intre USL si PDL, ci intre oameni cinstiti si cei care au pus stapanire mai rau ca boierii pe vietile oamenilor si pe banul public.

"Daca nu erai PDL-ist nu aveai voie sa traiesti. Cred ca este de datoria noastra sa aratam ca lucrurile se pot schimba in bine", a mai spus Victor Ponta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO