Vasile Dîncu: ”Dragnea este un mincinos”. Ce a spus fostul președinte PSD

Ultima actualizare: 10-10-2021 09:31
Vasile Dîncu: ”Dragnea este un mincinos”. Ce a spus fostul președinte PSD
Agerpres

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a răspuns duminică mai multor acuzaţii ale lui Liviu Dragnea la adresa sa, numindu-l ”mincinos” pe fostul lider social-democrat.

 

Întrebat cum comentează afirmaţiile fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea conform cărora l-ar fi ameninţat că nu apucă în libertate Crăciunul, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a răspuns că nu a vorbit cu Dragnea de trei ani şi că nu vorbeşte ce a „ trăit” în „prietenia” sa cu Dragnea, potrivit News.

Dîncu a precizat că „este nedemn” din partea lui Dragnea să vorbească astfel despre el.

„Nu aş vrea, prin ceea ce spun eu - care nu este cel mai confortabil pentru el - în niciun fel să-i afectez libertatea sau fericirea lui de a face o nouă politică. Dar vreau să spun: nu am vorbit cu Liviu Dragnea de trei ani, cât a fost el plecat, de când s-a întors. Deci este un mincinos, nu numai aici, în această temă, ci în tot ce a spus despre mine. A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile”, a declarat Vasile Dîncu la Prima TV.

 

Dragnea: ”Am primit amenințări de la Vasile Dîncu și Coldea că n-o să apuc Crăciunul”

 

Vasile Dîncu vorbeşte şi despre numirea lui Gabriel Vlase la SIE, despre partidul sprijinit de Liviu Dragnea, dar şi despre strategia PSD pentru consultările de luni, de la Cotroceni.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat joi seară că, în urma primei sale apariţii publice după eliberare, a primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi de la fostul adjunct al SRI Florian Coldea , spunându-i-se că nu va apuca Crăciunul în libertate.

„Am primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi Coldea că n-o să apuc Crăciunul. Au păstrat aceleaşi metode. Cât de proşti pot fi să creadă că mie îmi este teamă?”, a afirmat Dragnea, precizând că ameninţările s-au referit la faptul că s-au referit la libertatea sa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO