Vanghelie ii transmite premierului un nou mesaj din spatele gratiilor. "Oprea are o viteza fantastica in a pune mana pe PSD"

Victor Ponta (stg.), premierul Romaniei, si Marian Vanghelie (dr.), primarul Sectorului 5, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD in 2012 FOTO AGERPRES

 Primarul suspendat al sectorului 5, aflat in arest preventiv i-a transmis pe Facebook un al doilea mesaj premierului Victor Ponta, fostul sau sef de partid.

Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook a lui Marian Vanghelie, fiind semnat de echipa de comunicare a acestuia, la fel ca si precendeul mesaj de acest fel, postat in 7 iunie. Fostul lider al organizatiei PSD Bucuresti a fost exclus din partid in noiembrie 2014, dupa ce a adesat critici dure lui Victor Ponta si Liviu Dragne, invinuindu-i de esecul PSD la alegerile prezidentiale. In clipa de fata, Vanghelie este suspendat de la conducerea sectorului 5, fiind in arest preventiv intr-un dosar in care DNA il acuza de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Victore, cat mai trebuie sa gresesti ca sa intelegi ca Romania nu incepe si nu se termina cu tine?

In acest moment nu mai e vorba de doctrine si ideologii, ci de cum salvam Romania de oameni ca tine si ca Generalul Oprea, de finii, nasii, rudele si prietenii vostri, pusi in posturi cheie si folositi permanent ca arme impotriva celor care indraznesc sa se opuna intereselor voastre. Procesul de confiscare a partidului pentru care am luptat alaturi de alti PSD-isti adevarati, a Guvernului Romaniei, inclusiv a bunei desfasurari a justitiei, continua si se intensifica.
Inca de cand era sef al Corpului de Control al Primului Ministru, Victor Ponta, alaturi de Generalul Oprea si o camarila de aceeasi teapa, se ocupa intens sa distruga lideri politici prin construirea de dosare false.

Generalul Oprea are o viteza fantastica in a pune mana pe PSD. Vedeti fiefurile traditional social democrate si ce s-a intamplat cu ele. Aviz celor din zonele neatinse, inca! Sa nu va treziti cu niste dosare, daca nu faceti frumos! Toate astea erau de asteptat. Victor Ponta si-a permis ca in timpul sedintelor de partid sa isi declare intentiile in ceea ce priveste «strategia de reorganizare», prezentand un plan prin care isi propunea ridicari in functie si taieri de capete: indepartarea Generalului Coldea, sacrificarea Procurorului Kovesi, numirea la conducerea SRI a Generalului Oprea si a socrului lui la SIE.
Victor Ponta si-a propus si a reusit sa scape de lideri din partid ca Adrian Severin, Ion Toma, de primari si presedinti de consilii judetene. Gheorghe Nichita, Tudor Pendiuc, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, fiind doar cativa dintre acesti liderii. S-a folosit de Noul Cod Penal si de Noul Cod de Procedura Penala pentru a scapa de nedoriti, coduri pe care acum vrea sa le modifice pentru a se proteja de justitie impreuna cu acolitii sai, unul din ei fiind Dan Sova. Victor Ponta se folosteste de functiile aliatilor lui: Oprea, Cazanciuc si Nitu, pentru a crea noi dosare si a scapa de adversari. Daca tot este «creatia» Generalului Oprea, metodele sunt aceleasi….

Citește și
Marian Vanghelie - AGERPRES
Marian Vanghelie ramane in arest, dar a primit o veste buna de la iubita sa insarcinata. Ce l-a anuntat Oana Niculescu Mizil
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Cand te folosesti de partid in interes personal este una, dar cand iti vinzi tara, al carui premier esti, este cu totul alt lucru. Intr-una din sedintele de BPN ale PSD, Victor Ponta ii ordona lui Titus Corlatean, Ministrul de Externe din acea vreme, sa ii aranjeze intalniri bilaterale la Olimpiada de Iarna ce a avut loc la Soci in 2014. In acel moment, aliatii strategici europeni si americani boicotau festivitatile de deschidere a olimpiadei, iar Ponta ocupa loc de cinste in tribuna. In baza aceluiasi principiu a fost si la Baku. In alte sedinte de BPN ale PSD tot Victor Ponta a fost acela care a mentionat de cateva ori bunele relatii pe care le are cu China si Rusia si le propunea ca alternativa la relatia cu Statele Unite. Intr-o alta sedinta de BPN a PSD, Dragnea s-a referit la faptul ca Victor Ponta a pierdut alegerile din cauza ca americanii au ordonat retelei Facebook sa il sustina pe Iohannis. Victor Ponta a fost intru totul de acord cu Dragnea. Toate acestea dovedesc clar obsesia lui Ponta fata de Rusia si China, de zona euroasiatica. De ce sa ne mai miram, atunci, de plecarea lui la Baku sau de multiplele vizite in China? Victor Ponta este disperat sa vanda Romania pentru interesul lui imediat.
In sedintele de partid taia si spanzura. Pacat ca a fost si a ramas un las si, de cate ori este infruntat, da bir cu fugitii. Ori pleaca in concediu, ori se duce la doctor…

Victore, Romania se afla la granita unui conflict sangeros ! Nu faptul ca te-ai dus la Baku este grav, dar orice vizita a unui prim ministru roman intr-o tara straina reprezinta Romania. Un premier roman trebuie sa exprime o pozitie comuna a statului roman. Chiar nu exista cineva care sa iti atraga atentia ca nu te poti afisa cu Putin sau Lukasenko exact in ziua in care erai acuzat ca nu permiti milioanelor de romani din Diaspora sa voteze?

In privinta Generalului Oprea, ai ajuns la vorba mea. Spuneam in precedenta postare ca prin mezalianta cu Generalul Oprea, iti sacrifici destinul politic si, odata cu al tau, al intregului partid. Si iata ca Generalul Oprea a ajuns sa santajeze Partidul Social Democrat si sa ne dea lectii de moralitate."

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Marian Vanghelie, mesaj din spatele gratiilor pentru Ponta.
Marian Vanghelie, mesaj din spatele gratiilor pentru Ponta. "Victore, din cauza lui Oprea iti sacrifici partidul"

Aflat in arest preventiv, primarul suspendat al sectorului 5 i-a transmis prin intermediul Facebook un mesaj premierului Victor Ponta, fostul sau sef de partid.

Marian Vanghelie ramane in arest, dar a primit o veste buna de la iubita sa insarcinata. Ce l-a anuntat Oana Niculescu Mizil
Marian Vanghelie ramane in arest, dar a primit o veste buna de la iubita sa insarcinata. Ce l-a anuntat Oana Niculescu Mizil

Marian Vanghelie ramane in arest. Judecatorii i-au respins cererea prin care primarul suspendat al sectorului 5 voia sa fie lasat acasa.

Geoana, audiat la DNA. Procurorii i-au confiscat 3 ceasuri de lux primite de la Vanghelie:
Geoana, audiat la DNA. Procurorii i-au confiscat 3 ceasuri de lux primite de la Vanghelie: "Gusturile mele sunt diferite"

Pentru Mircea Geoana, miercuri au fost 3 ceasuri rele. In sensul ca cele 3 ceasuri primite in dar de la fostul primar Marian Vanghelie au fost puse sub sechestru de procurorii anticoruptie.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.