Udrea: Ponta este un ipocrit si un farseur, bufonul curtii regelui

23-02-2011 12:54

Elena Udrea

Ministrul turismului Elena Udrea a raspuns atacurilor lansate de Victor Ponta, intr-un stil mai putin obisnuit. Ea l-a numit pe liderul PSD "bufonul curtii regelui", din cauza afirmatiilor acestuia legate de scandalul vamilor.

Toate afirmatiile Elenei Udrea au fost postate pe blogul personal, dupa ce Victor Ponta a declarat de mai multe ori ca scandalul de coruptie din vami este strans legat de Partidul Democrat Liberal.

"L-am auzit iarasi pe Victor Ponta, un flacau care a ajuns presedinte de partid inainte de a depasi faza concursurilor de frumusete terminate cu dosare penale de la organizatia de tineret a PSD, vorbind despre mine intr-un mod bolnavicios. Ma pomeneste atat de des in ultima perioada, incat nu poate fi vorba de altceva decat despre o obsesie chinuitoare pe care a dobandit-o in ceea ce ma priveste. Astazi ma proclama «regina» intr-un context halucinant, care nu are nicio legatura cu mine", scrie pe blog Elena Udrea.

Liderul PDL Bucuresti isi continua atacul, sustinand ca Ponta "nu intelege o iota" din lucrurile care se intampla in jurul sau.

"Am aflat acest lucru cand a fost numit ministru de catre socrul sau si cand lipsea mereu de la sedintele de Guvern, fiind inlocuit de fina lui pe care si-o adusese secretar de stat. Dar de aici pana la a vorbi despre mine in contextul scandalului din vami este o cale lunga. O cale care presupune rationamente absurde, generate de prostia si de incompetenta unui fost procuror", afirma ministrul turismului.

Udrea mai arata ca doar in mintea lui Victor Ponta este posibil ca Gheorghe Falca sa fie protejatul ei, deoarece Falca este membru al partidului inca de la inceputurile PDL. De asemenea, el este sef de filiala locala si primar al Aradului inca din vremurile in care Udrea abia intra in politica.

"Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui. Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat in considerare fiindca totul se sprijina pe o minte bolnava, pe o logica stramba si pe o lipsa de caracter uluitoare", scrie pe blog Elena Udrea.

Ea mentioneaza ca, daca este folosita logica lui Ponta, se poate concluziona ca el insusi este "regele sexgate-ului din PSD", din moment ce personal i-a promovat si sustinut pe liderul organizatiei de tineret si pe ceilalti PSD-isti "implicati intr-un caz de prostitutie cu adolescente si proxenetism".
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO