Blejnar: Ponta mi-ar pune in carca si uciderea Elodiei

23-02-2011 00:35

Sorin Blejnar - ANAF

Sorin Blejnar a declarat ca presedintele PSD, Victor Ponta, i-ar "pune in carca" si uciderea Elodiei si a indicat in gluma ca ea ar putea fi si "regele", despre care tot Ponta poate da mai multe informatii.

"Daca e sa raspund acuzelor domnului Ponta, eu i-as spune ca principalul meu obiectiv in perioada urmatoare este sa implementez declaratia unica, sa asigur o corecta colectare a impozitelor si taxelor. Daca ar fi sa raspund tuturor acuzelor de acest gen, probabil domnul Ponta, ca fost procuror, ar crede ca am omorat-o si pe Elodia. Mi-ar pune in carca si uciderea Elodiei", a spus Blejnar, intrebat cum comenteaza declaratiile presedintelui PSD.

Intrebat cine este "regele" din dosarul privind coruptia din vami, Blejnar a indicat, razand, tot catre Elodia, sustinand ca Ponta poate oferi mai multe informatii in acest sens. "Intrebati-l pe Ponta. Poate e tot Elodia", a mai spus presedintele ANAF.

Victor Ponta le-a cerut, luni, anchetatorilor sa mearga dincolo de pionii din dosar, catre Blejnar, despre care a spus ca este "placa turnanta a coruptiei si crimei organizate".

Ponta: Blejnar, liant intre crima organizata si puterea politica

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO