Udrea: In politica, indecizia e un pacat capital

23-02-2011 00:29

Elena Udrea

Elena Udrea sustine ca in politica "indecizia e un pacat capital", ea subliniind ca este necesar ca, dupa Congresul UDMR, programat la sfarsitul acestei saptamani, PDL sa ia "o decizie transanta" pentru recastigarea increderii romanilor.

Conform Elenei Udrea, criza economica pe care a traversat-o Romania a fortat Guvernul si majoritatea parlamentara sa iasa din logica solutiilor minimale, care evitau problemele de fond. "Nu am mai operat cu jumatati de masura si am atacat frontal problemele dezechilibrului bugetar. Singura cale de iesire din criza era si inca este reforma", adauga ea.

Ministrul Dezvoltarii sustine ca, dintr-o asemenea perspectiva, Guvernul Boc si-a facut datoria si ca niciodata in istoria postdecembrista a Romaniei un prim-ministru si echipa sa nu au dat dovada de atata hotarare in a reforma statul.

"Si asta impotriva unei opozitii parca mai populiste ca niciodata si a unei prese dominate de grupuri de interese economice. Pentru asta, iti trebuie si curaj politic, si spirit de sacrificiu", scrie Udrea.

Elena Udrea mentioneaza ca, paradoxal, efectele sunt de semn contrar: economia s-a echilibrat, dar Guvernul are o cota de incredere scazuta.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO