Boc: Niciodata nu m-am oprit din drum de frica unei motiuni de cenzura

23-02-2011 00:16

Emil Boc

Emil Boc a declarat ca nu este o surpriza pentru el faptul ca opozitia intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura la asumarea raspunderii Guvernului pe Codul Muncii si a aratat ca el nu s-a oprit niciodata din drum de frica unei motiuni de cenzura.

Sindicatele ameninta cu proteste uriase. Premierul Boc nu e impresionat

USL incearca sa darame Guvernul, la asumarea Codului Muncii

"Nu este o surpriza depunerea motiunii de cenzura si niciodata nu m-am oprit din drum de frica unei motiuni de cenzura, asa incat e un drept al opozitiei sa depuna o motiune de cenzura", a afirmat Emil Boc.

El a aratat ca va stabili, impreuna cu liderii coalitiei de guvernare, calendarul exact al asumarii raspunderii Guvernului pe Codul muncii. Premierul Emil Boc a facut aceasta declaratie dupa ce a avut o intalnire cu grupurile parlamentare ale PDL, in care a prezentat modificarile la Codul muncii.

Boc a spus ca nu au fost parlamentari impotriva asumarii raspunderii Guvernului pe Codul Muncii, ci unii dintre ei au cerut explicatii de ce este nevoie de aceasta procedura. Primul ministru a aratat ca le-a explicat parlamentarilor PDL ca si actualul Cod al Muncii a fost adoptat tot prin asumarea raspunderii Guvernului PSD, in 2003.

"Acest lucru rezulta din faptul ca, fiind un cod cu foarte multe interese, este greu sa le pui cap la cap si sa ai o lege unitara daca nu se merge pe procedura asumarii raspunderii, prin care se pastreaza caracterul de coerenta al codului", a precizat Emil Boc.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO