Ponta: L-am vazut pe Basescu sfatuindu-se cu Oprea, acum cu Igas

23-02-2011 00:03

Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, raspunzand unei intrebari, ca nu stie cat de mult sa il "deplanga" pe presedintele Traian Basescu ca a ajuns sa se sfatuiasca cu ministrul Traian Igas.

Intrebat cum comenteaza dialogul surprins de ziaristi, marti, la MAI, intre Traian Basescu si Traian Igas, Ponta a raspuns: "L-am deplans pe domnul presedinte Basescu cand am vazut ca se sfatuieste des cu ministrul Apararii, domnul Oprea. Acum chiar nu mai stiu cat de mult sa il deplang daca a ajuns sa sfatuiasca cu domnul Igas. Va dati seama, fiecare la nivelul lui".

Presedintele Traian Basescu i-a spus ministrului de Interne, Traian Igas, marti, la plecarea de la MAI, "stai sa vedem cu premierul si dupa aia...", discutia, care a avut loc in fata institutiei.

Dupa participarea la sedinta de bilant a activitatii MAI pe anul 2010, presedintele Traian Basescu a iesit din sala insotit de catre ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in timp ce premierul Emil Boc a ramas la prezidiu. Seful statului a refuzat sa raspunda vreunei intrebari a ziaristilor care il asteptau la iesirea din sala si si-a continuat drumul spre iesirea din cladire, insotit de Igas.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO