Ponta: Blejnar, liant intre crima organizata si puterea politica

Sorin Blejnar, directorul ANAF

Victor Ponta a declarat dupa BPN, ca seful ANAF, Sorin Blejnar este elementul de legatura intre crima organizata si puterea politica.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile pe care Blejnar le-a facut la adresa lui, marti, Ponta a raspuns: "Un sef al fiscului intr-o tara civilizata s-ar comporta mai rational si cu mult mai mult bun-simt. Iesirile domnului Blejnar sunt cu totul anormale pentru un inalt functionar platit din banii publici".

Ponta a spus ca Blejnar este elementul de legatura dintre crima organizata si puterea politica. "Din toate dovezile care se strang la DNA si din mass-media rezult ca domnul Blejnar este intr-adevar elementul esential, de legatura intre crima organizata si coruptia din vami si din zona evaziunii fiscale si puterea politica. Probabil ca domnia sa la un moment dat va putea sa dea si toate datele necesare", a mai afirmat presedintele PSD.

Seful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, marti, ca raspuns la acuzatiile privind implicarea sa in coruptia din vami, ca presedintele PSD, Victor Ponta, i-ar "pune in carca" si uciderea Elodiei si a indicat in gluma ca ea ar putea fi si "regele", despre care tot Ponta poate da mai multe informatii.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Ponta: Dupa vamile din est urmeaza Constanta
Ponta: Dupa vamile din est urmeaza Constanta

Victor Ponta a declarat ca "scenele si regiile" privind descinderile din vami au devenit ridicole, ca se stia ca vor urma vamile din Est si ca la Constanta se va ajunge dupa ce fratele presedintelui si PDL isi "vor acoperi urmele" acolo.

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar: Vom trece la restructurarea institutiilor
Presedintele ANAF, Sorin Blejnar: Vom trece la restructurarea institutiilor

Dupa ce ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a anuntat ca este dispus sa analizeze, alaturi de o comisie specializata, acordarea stimulentelor, a venit randul vestilor mai putin bune. Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a vorbit de restructurare.

Nuntile, botezurile si banchetele, impozitate! Asta propune un deputat PDL
Nuntile, botezurile si banchetele, impozitate! Asta propune un deputat PDL

Deputatul PDL de Timis Gheorghe Ciobanu a declarat intr-o conferinta de presa, ca a propus presedintelui ANAF, Sorin Blejnar, impozitarea nuntilor, botezurilor si a banchetelor, afirmand ca evaziunea fiscala in acest domeniu este "fantastica".

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.