Ponta: Blejnar, liant intre crima organizata si puterea politica

23-02-2011 00:10
Sursa: Mediafax

Sorin Blejnar, directorul ANAF

Victor Ponta a declarat dupa BPN, ca seful ANAF, Sorin Blejnar este elementul de legatura intre crima organizata si puterea politica.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile pe care Blejnar le-a facut la adresa lui, marti, Ponta a raspuns: "Un sef al fiscului intr-o tara civilizata s-ar comporta mai rational si cu mult mai mult bun-simt. Iesirile domnului Blejnar sunt cu totul anormale pentru un inalt functionar platit din banii publici".

Ponta a spus ca Blejnar este elementul de legatura dintre crima organizata si puterea politica. "Din toate dovezile care se strang la DNA si din mass-media rezult ca domnul Blejnar este intr-adevar elementul esential, de legatura intre crima organizata si coruptia din vami si din zona evaziunii fiscale si puterea politica. Probabil ca domnia sa la un moment dat va putea sa dea si toate datele necesare", a mai afirmat presedintele PSD.

Seful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, marti, ca raspuns la acuzatiile privind implicarea sa in coruptia din vami, ca presedintele PSD, Victor Ponta, i-ar "pune in carca" si uciderea Elodiei si a indicat in gluma ca ea ar putea fi si "regele", despre care tot Ponta poate da mai multe informatii.

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO