Tensiunile continua in PDL. Mihaela Popa:"Boc ar trebui sa isi dea demisia. Blaga sa fie presedinte"


Ultimul update: Vineri 08 Iunie 2012 10:08
Data publicarii: Sambata 31 Martie 2012 07:32
Categorie: Stiri Politice
Emil Boc si Vasile Blaga

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a declarat, vineri seara, ca Emil Boc ar trebui sa-si dea demisia din fruntea partidului, iar conducerea formatiunii sa fie preluata de Vasile Blaga, pentru ca "este iubit de primari".

 Mihaela Popa a afirmat ca dupa plecarea prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde din partid, Emil Boc ar trebui sa-si dea demisia din fruntea formatiunii democrat-liberale.

"Emil Boc isi da demisia si preia Vasile Blaga conducerea, un om iubit de primari. PDL ar fi fost acum mult mai sus daca era condus de Vasile Blaga si Sorin Frunzaverde. Primul e un bun organizator, al doilea este un bun strateg", a afirmat Mihaela Popa.

Ea a precizat ca Blaga este apreciat de baza partidului, fiind "un lider respectat, chiar si fara a detine vreo stampila".

Tot vineri, Mihaela Popa a anuntat ca isi va da demisia din Biroul Permanent National PDL, aratandu-se dezamagita de unele afimatii facute de presedintele partidului, Emil Boc, dupa anuntul plecarii lui Sorin Frunzaverde din PDL.

La congresul PDL de anul trecut, Mihaela Popa l-a sustinut pe Vasile Blaga la conducerea PDL, fiind aleasa in functia de vicepresedinte.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO