PDL, UNPR, PNTCD si PER infiinteaza in Capitala "Miscarea pentru Noul Bucuresti"

Ultima actualizare: 17-10-2012 13:51
Sedinta de Guvern - COVER

PDL, UNPR, PNTCD si PER infiinteaza in Capitala "Miscarea pentru Noul Bucuresti", protocolul in acest sens urmand sa fie semnat sambata.

Conform unui anunt al PDL, presedintii organizatiilor din Bucuresti apartinand Partidului Democrat Liberal (Elena Udrea), Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (Neculai Ontanu), Partidului National Taranesc Crestin Democrat (Alex Stefanescu) si a Partidului Ecologist Roman (Ovidiu Demetrescu) vor semna sambata, 31 martie, protocolul de infiintare a "Miscarii pentru Noul Bucuresti".

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11.00, la Palatul Parlamentului.

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, ca jumatate din organizatiile judetene ale PDL au optat pentru incheierea de aliante pentru alegerile locale.

Intrebat cand va fi semnat protocolul PDL-UNPR pe Bucuresti, Voinescu a precizat ca "formula pe care se va merge se va stabiliza in urmatoarele zile si va coincide cu anuntarea candidatilor".

El a spus ca, de data aceasta, PDL va merge la Bucuresti cu un candidat pe care il vor cetatenii, pentru ca ei decid cine conduce Capitala.

Colegiul Director al PDL a decis, in 11 martie, ca organizatiile judetene sa vina cu propuneri de aliante, care sa nu se numeasca "Miscarea Populara", declarau, atunci, pentru MEDIAFAX, surse din partid, care precizau ca este posibil ca aliantele electorale care ar urma sa se constituie la nivel local, de catre PDL cu alte formatiuni, sa aiba denumiri diferite.

Decizia Colegiului Director venea dupa ce, in 4 martie, acelasi for hotarase ca PDL nu va incheia aliante la nivel national, dar ca organizatiile judetene pot decide sa incheie aliante pe plan local, sub denumirea "Miscarea Populara", cu sigla inima.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO