Lupta pentru sefia PSD si atacuri energetice

18-01-2010 00:00

UPDATE: In sanul social-democratilor a inceput batalia pentru conducerea partidului. Adrian Nastase si Marian Vanghelie au declarat primii ca se vor inscrie pentru functii la congresul din luna martie.

Pana atunci, insa, colegii lor au facut o pasiune pentru paranormal. Unii justifica pierderea alegerilor prin faptul ca Mircea Geoana ar fi fost atacat energetic dinspre tabara lui Traian Basescu.

Pe de alta parte, pentru prima data de la infrangerea din 6 decembrie, fostul lider PSD, Adrian Nastase, admite ca isi doreste functia lui Mircea Geoana.

Si liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie isi doreste un post de vicepresedinte in noua conducere a partidului.

Mircea Geoana s-a ferit de comentarii. Nu si sotia sa, care a declarat unui post de televiziune, citat de Mediafax, ca Nastase si Iliescu reprezinta trecutul.

Pana la congres, insa, mai toti social-democratii par a avea o pasiune pentru paranormal. Dupa 'flacara violeta' victorioasa pentru Traian Basescu, ipoteza lansata de Viorel Hrebenciuc, Mihaela Geoana a vorbit si ea despre atacuri...energetice, care ar fi influentat prestatia sotului in dezbaterea televizata cu Traian Basescu.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO