Radu Stroe l-a invins pe Honorius Prigoana

18-01-2010 00:00

Radu Stroe a castigat alegerile in Colegiul 1 din Bucuresti si se pregateste sa ocupe un fotoliul de deputat. Liberalul l-a invins pe tanarul Honorius Prigoana, obtinand peste 70% din voturi.

De bucurie, colegii sai au baut sampanie din pahare de plastic. Honorius, insa, a fost atat de necajit incat n-a mai avut ochi nici macar pentru iubita sa, Corina. Tatal lui spune in gluma ca el i-a dat niste sfaturi pe care le-a ignorat.

La PNL s-a desfacut sampania victoriei si, desi paharele n-au fost unele potrivite, nimeni nu s-a aratat deranjat. Radu Stroe a fost primit ca un invingator.

Viitorul deputat le-a multumit celor care l-au ales si a avut cateva sfaturi pentru mai tanarul sau rival. "Ar trebui atunci cand se angajeaza intr-o astfel de lupta sa o faca in exclusivitate pe fortele sale".

La sediul de campanie al lui Honorius Prigoana toata lumea era dezamagita. Candidatul a incercat totusi sa tina fruntea sus. Prigoana senior face haz de necaz si povesteste ca el i-a facut fiului cateva sugestii: "Sa ia domnule o cravata violeta si el nimic. Batman, Batman, el e destept ce sa-i fac!"

Dupa ce si-a recunoscut infrangerea, Honorius a iesit val-vartej din sala de conferinte. Iubita lui a parut descumpanita, insa a intuit ca nu e momentul sa se simta neglijata si a incropit o declaratie de sustinere: "Cred ca totusi merita sa castige, merita sa i se acorde o sansa".

Honorius Prigoana a promis solemn ca va reveni in cursa electorala in 2012.


VIDEO PROTVPLUS.RO