"Atacurile energetice" la adresa lui Geoana au ajuns in presa straina

18-01-2010 00:00
Sursa: ProTV

Traian Basescu si Mircea Geoana

Intreaga presa internationala vuieste despre flacara violet, care l-ar fi afectat pe Mircea Geoana in timpul confruntarii finale cu Traian Basescu. 

Publicatii ca New York Times, Washington Post, Huffington Post si Canadian Press preiau o stire Associated Press care relateaza cum candidatul PSD se plange ca a pierdut alegerile din pricina "energiilor negative".

Unii politicieni sustin ca Mircea Geoana ar fi fost atacat prin forte paranormale de catre tabara lui Traian Basescu.

Un coleg mai tanar chiar vrea sa faca o ancheta despre fortele ezoterice care, dupa parerea lui, l-ar fi influentat pe Mircea Geoana si ar fi condus la pierderea alegerilor. Presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, spune ca nu se va duce la vrajitoare, dar ca cineva din staff-ul lui Traian Basescu l-a influentat negativ pe liderul social-democrat.

Nu toti membrii PSD sustin insa aceasta explicatie. Printre acestia, Adrian Nastase, care a spus: "Energie exista peste tot, si energie electrica, probabil ca exista si energie de alt tip. Cred ca suntem inconjurati de fenomene, de transferuri de energie, dar nu imi place sa fac speculatii in zone pe care le cunosc mai putin. Daca vreti, organizam un seminar si vin sa ascult comentarii pe aceasta tema. Noi, ca partid, avem alte obiective in aceasta perioada decat sa facem sedinte de parapsihologie".

Intrebat cum comenteaza referirile din ultima vreme la "flacara violet" si la "atacurile energetice" desfasurate impotriva lui Mircea Geoana si a familiei sale, in campania electorala,  presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a raspuns: "Ne intoarcem la Nostradamus? Suntem in secolul XXI!".

De unde a pornit totul?

Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru prezidentiale, Viorel Hrebenciuc, afirma, dupa scrutin, referindu-se la dezbaterea finala Basescu - Geoana, ca Traian Basescu este in forma maxima in ziua de joi, pentru ca este ziua flacarii violete, iar cei ce se ocupa de ezoterie stiu acest lucru. El a invocat faptul ca la dezbatere, care a avut loc intr-o zi de joi, si Basescu si lideri ai PDL au purtat haine violet.

Dezbate pe Facebook puterea atacurilor energetice!

 

Sursa: ProTV, Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO