Senatul si-a suspendat sedinta pentru ca senatorii PSD sa semneze plangerea penala impotriva lui Traian Basescu


Ultimul update: Vineri 18 Aprilie 2014 02:08
Data publicarii: Marti 15 Aprilie 2014 12:38
Categorie: Stiri Politice
Parlamentari

Plenul Senatului a fost suspendat marti, dupa ce senatorii PSD au parasit sala de plen pentru a participa la o reuniune cu premierul Victor Ponta pentru semnarea plangerii penale impotriva presedintelui Traian Basescu.

Sedinta Senatului a inceput, marti, cu o pauza de consultari de 10 minute ceruta de liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, nemultumit de faptul ca seful grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a cerut ca sedinta sa se suspende pentru o ora pentru ca social-democratii trebuie sa participe la o alta activitate la Camera Deputatilor.

"In ce fel PSD isi sustine propriul guvern? Stabilindu-si tot felul de intalniri?", a comentat acesta. Pe ordinea de zi de marti a Senatului sunt un numar de 65 de proiecte de lege si initiative. Dupa pauza de consultari, Puiu Hasotti a anuntat ca discutiile cu ceilalti lideri de grup au fost "fructuoase" si ca sedinta acestei Camere se va desfasura asa cum a fost votat.

Premierul Victor Ponta a venit, marti, la sala de sedinte a grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, el precizand ca plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu a fost finalizata si va fi semnata de catre parlamentarii PSD.

Ponta: Am finalizat plangerea penala impotriva lui Basescu, o semnam cu totii

Premierul Victor Ponta a venit, marti, la sala de sedinte a grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, precizand ca plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu a fost finalizata si va fi semnata de catre parlamentarii PSD. La sala de sedinte a grupului parlamentar al PSD au mai venit presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precum si Marko Bela, Verestoy Attila si alti parlamentari ai Uniunii. De asemenea, la grupul PSD au mai venit presedintele PC Daniel Constantin si parlamentari ai PC precum si presedintele UNPR, Gabriel Oprea.

Pe langa parlamentarii PSD, la grupul social-democrat au venit si mai multi ministri, printre care Dan Sova, Titus Corlatean, Constantin Nita si Rovana Plumb, precum si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO