Scandal la ședința PSD, între Ciolacu și Oprișan. Dăncilă, contre cu Bădălau

22-06-2019 17:36

Marcel Ciolacu

Tensiuni între Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea, la reuniunea informală a conducerii social-democrate de la Neptun.

Potrivit unor surse, în timpul ședinței liderilor PSD de la Neptun, a avut loc o ceartă între Ciolacu și Oprișan. 

Într-un discurs, președintele Camerei Deputaților le-a transmis pesediștilor ”că nu trebuie să mai avem proști în funcții”. Președintele PSD Vrancea l-a întrerupt de mai multe ori, moment în care Ciolacu i-a transmis ”să stea liniștit că va fi pe viață vicepreședinte în PSD.” În replică Oprișan i-a transmis:”Hayssam, nu mai vorbi!” În felul acesta a facut referire la niște fotografii în care Ciolacu apare însoțindu-l în partide de vânătoare pe omul de afaceri Omar Hayssam.

De asemenea au fost contre și între Nicolae Bădălău și Viorica Dăncilă. Premierul a susținut în sedința informală că la vârful partidului este nevoie de reîmprospătarea echipei, de oameni tineri care să nu fie implicați în scandaluri de corupție sau sa aibă dosare penale. Președintele PSD Giurgiu și ministrul Economiei i-a răspuns că propunerea cu tineri nu are logică și că trebuie oameni cu experiență de anvergură.

Premierul a mai avut contre și cu Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, care i-a reproșat lui Dăncilă că lucrurile merg prost, că nu sunt bani, că fondurile pentru inundații au fost gestionat ineficient. La toate astea, Dăncilă a dat o replică dură: ”Ce vreți? Să plecăm de la guvernare?”

Viorica Dăncilă: Sunt păreri divergente în PSD, este normal
 

Întrebată despre contrele dintre Ciolacu şi Oprişan, premierul a arătat că este vorba doar despre "păreri divergente".

"Contre, eu nu aş spune acest lucru. Sunt păreri divergente, este normal, şi într-o familie putem avea opinii diferite. Şi este foarte bine că fiecare îşi spune punctul de vedere. Este bine să ascultăm părerea tuturor pentru a ajunge la opinia care într-adevăr este potrivită. Au existat discuţii divergente nu numai între Marian Oprişan, Marcel Ciolacu au existat opinii diferite, dar eu sunt convinsă că la finalul şedinţei toţi vom merge în aceeaşi direcţie şi aceste opinii nu au influenţat modul de abordare pe care îl vom avea în perioada următoare", a precizat Viorica Dăncilă.

Liderul interimar al PSD a susţinut că nu simte tensiuni în partid. "Nu (sunt tensiuni -n.r.). Eu îi simt foarte aproape pe colegi, simt dorinţa partidului de a învăţa din ceea ce a greşit şi a merge înainte mult mai puternic şi mult mai unit. Şi cred că acest lucru este important şi, dincolo de aceste declaraţii, este importantă percepţia electoratului în perioada următoare", a menţionat Viorica Dăncilă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO