Scandal în Parlament. Ponta: Procurorii să îi lege pe cei care fură voturi. Dragnea e recidivist

Dată publicare: 24-10-2018 13:11
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Liviu Dragnea, Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta îl acuză pe președintele PSD Liviu Dragnea că este direct responsabil de faptul că în Camera Deputaților s-a votat miercuri de 2 ori, ”până când a trecut legea” pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor.

”Veste proastă: împotriva Constituției și Regulamentului Camerei Deputaților Dragnea a cerut repetarea votului până trece legea - și Florin Iordache s-a conformat.

Așa că s-a votat din nou și au mai furat câteva voturi, cât să spună că a doua oară a trecut!

Aici nu mai e vorba de atacat la CCR - aici trebuie să vină procurorii să îi lege pe cei care fură voturi chiar în plenul Camerei Deputaților! Dragnea e recidivist” - a comentat Victor Ponta pe Facebook.

Camera Deputaţilor a reluat miercuri votul asupra proiectului legii privind combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului după ce fost prima dată respins,. Apoi, la al doilea vot... a fost adoptat.

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a cerut reluarea votului la proiectul legii privind combaterea pe motiv că au fost "colegi în sală care nu apărut la vot".

După reluarea votului, proiectul a fost adoptat cu 170 voturi pentru şi 70 contra. "Proiectul de lege a fost adoptat. V-aţi bucurat prea devreme", a afirmat preşedintele de şedinţă Florin Iordache.

Iniţial, proiectul a fost respins de Camera Deputaţilor, fiind întrunite doar 163 de voturi din cele 165 necesare.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Agerpres, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO