"Romania, m-ai ales": CFR, o prioritate pentru politicieni?

×
Codul embed a fost copiat

Avand in vedere ca in Romania viteza medie a trenurilor de calatori este 44 km/h, spre deosebire de Uniunea Europeana unde ajunge la 150 Km/h, invitatii au incercat sa dovedeasca ca pentru ei CFR-ul este o prioritate. 


Astfel, Horia Nita, reprezentantul Partidului National Crestin, considera transporturile feroviare ca fiind esentiale pentru dezvoltarea economiei.

La randul sau, Valentin Scaletschi, candidatul PNG, sustine ca siguranta transportului feroviar este o prioritate pentru partidul sau. 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
"Romania, m-ai ales": Candidatii promit drumuri mai bune

Avand in vedere ca in Romania exista doar 220 de kilometri de autostrada si ca majoritatea drumurilor tarii se afla in conditii jalnice, invitatii au fost intrebati daca partidele lor au o viziune privind infrastructura.

"Romania m-ai ales": Candidatii si proiectele de infrastructura

Avand in vedere starea proasta a drumurilor si numarul mare de accidente rutiere, invitatii au fost intrebati daca partidele lor au masuri coerente pentru aceste probleme.

"Romania, m-ai ales": Privatizarea CFR este o solutie?

Avand in vedere faptul ca CFR este una dintre companiile de stat cu pierderi, invitatii au fost intrebati daca este oportuna privatizarea ei.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.