Recent plecat din PSD, Sebastian Ghita a anuntat ca-si face partid. Victor Ponta: "Nu stiu nimic despre asta"

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08

La nicio saptamana dupa ce a plecat din PSD, deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca isi face partid.

Parlamentarul a strans joi seara, intr-un club vestit, peste 800 de tineri din toata tara, carora le-a vorbit despre o formatiune in care sa se regaseasca oameni care nu se simt reprezentanti de Ion Iliescu, sau de Marian Vanghelie.

"Nu stiu nimic despre asta", a spus premierul Victor Ponta, considerat un apropiat al deputatului.

Simpatizanti PSD si colaboratori de-ai lui Sebastian Ghita care au facut campanie pentru Victor Ponta s-au strans, joi seara, intr-un club din Capitala. Unii dintre ei au tinut sa se si pozeze cu amfitrionul petrecerii si au postat imagini pe paginile de socializare.

In fata lor, Sebastian Ghita a tinut un discurs in care a anuntat ca pregateste o noua platforma politica pe care, de anul viitor, sa o transforme in partid: "Ideea e nu sa faci un partid, asa, ca te plictisesti acasa, ci sa faci ce cere societatea. O noua categorie de oameni, tineri, antreprenori, cauta sa-si spuna cuvantul in societate".

Intre invitati a fost si fiul ministrului Muncii, Adrian Plumb. Deputatul Sebastian Ghita pretinde ca are sustinerea a peste 18.000 de oameni si ca nu va incerca sa atraga membri PSD.

"Suntem niste oameni de 35 de ani care nu avem legatura cu comunismul, dar care nu sutem reprezentati de Vanghelie. Ideea nu e de a rupe din PSD", a spus Sebastian Ghita.

Desi sunt prieteni apropiati, premierul Victor Ponta a declarat ca nu stie nimic despre intentiile lui Sebastian Ghita.

Deputatul si-a dat demisia din PSD in urma cu aproximativ o saptamana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO