PPDD si-a reafirmat sustinerea pentru Guvernul Victor Ponta si a exclus sase parlamentari. Ce a declarat Dan Diaconescu

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08
Dan Diaconescu

Comitetul Executiv al PPDD a reconfirmat, vineri, prin vot, sustinerea partidului pentru guvernul condus de Victor Ponta si a decis excluderea a sase parlamentari, din cauza unor ”abateri disciplinare”.

Fondatorul partidului Dan Diaconescu a precizat dupa sedinta Comitetului Executiv al PPDD ca nu conteaza numarul de parlamentari ai PPDD ci "calitatea lor".

"Comitetul Executiv si-a spus raspicat cuvantul, noi am continuat sa taiem in carne vie si am confirmat excluderea unor parlamentari din grupul PPDD din cauza rezultatelor obtinute de acestia, dar si abaterilor disciplinare din interiorul partidului", a precizat Dan Diaconescu.

Intrebat cum va sustine Guvernul, daca a ramas doar cu noua parlamentari, dupa ce sase au fost exclusi din partid, Dan Diaconescu a raspuns: "Nu conteaza numarul de parlamentari, ci calitatea lor".

Intrebat daca PPDD are pretentii la diverse posturi, in cazul unei remanieri guvernamentale, Diaconescu a aratat ca acest partid are specialisti pe turism, fonduri europene, mediu si diaspora.

Dan Diaconescu spera ca prin sustinerea Guvernului sa fie aprobate propunerile PPDD privind micsorarea TVA in turism sau cresterea alocatiilor pentru copii, dar recunoaste ca pana acum niciuna dintre propunerile PPDD nu au fost admise de majoritatea parlamentara.

De asemenea, Dan Diaconescu a mai spus ca PPDD sustine in continuare ideea unui guvern de uniune nationala."Invitam in continuare pentru un guvern de uniune nationala, daca se va putea, si pentru marirea alocatiilor copiilor”, a mai spus Dan Diaconescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO