Europarlamentarul PSD Catalin Ivan: Dragnea va face un pas in spate, sunt sanse mici ca Ponta sa candideze in martie

Catalin Ivan

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea "va face un pas in spate" la congresul de anul viitor si nu poate "genera un proiect nou" pentru partid.

Asa sustine europarlamentarul PSD Catalin Ivan, care a adaugat si ca "sunt sanse mici" ca Victor Ponta "sa candideze in martie".

Intrebat la RFI, conform Mediafax, daca Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in spate, Ivan a spus: "Eu cred ca domnul Dragnea va face un pas in spate. Deocamdata, am votat cu totii ca trebuie sa ramana la conducerea partidului pana la congres, dar nu cred ca domnul Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pentru ca este un om politic care a condus PSD-ul foarte multi ani (...). A avut toate posibilitatile din lume sa reformeze PSD-ul si sa-i dea un suflu nou".

Europarlamentarul PSD a mai fost intrebat daca l-ar vrea pe Victor Ponta in continuare presedinte al PSD si a raspuns: "Din cate-l stiu pe domnul Victor Ponta si-l stiu de foarte-foarte multi ani, sunt convins ca sunt sanse mici sa candideze in martie".

"Dar si acum, si-a depus mandatul la Comitetul Executiv, noi am insistat sa ramana in fruntea partidului pana la congres, noi am votat in unanimitate sa ramana premier, pentru ca sunt foarte multe lucruri pe care le-am promis romanilor si trebuie sa ne tinem de cuvant", a completat Ivan.

Citește și
Mircea Geoana
Mircea Geoana il ataca pe Liviu Dragnea: "Este exponentul unei specii pe cale de disparitie"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Ivan crede ca, la acest moment PSD are nevoie "de un alt proiect, de o alta viziune" pentru ca PSD sa aiba rezultate bune la alegerile din 2016 si sa ramana "cel mai puternic partid din Romania".

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Vicepresedintele PSD Robert Negoita:
Vicepresedintele PSD Robert Negoita: "Daca tot discutam despre o remaniere, de ce sa nu cooptam in noul cabinet PNL si PMP?"

Vicepresedintele PSD Robert Negoita se intreaba, intr-o postare pe Facebook, de ce nu ar fi cooptate in noul guvern PNL si PMP, daca tot se discuta despre o remaniere in urma careia se pare ca vor fi in noul cabinet mai toate partidele.

Mircea Geoana il ataca pe Liviu Dragnea:
Mircea Geoana il ataca pe Liviu Dragnea: "Este exponentul unei specii pe cale de disparitie"

Senatorul Mircea Geoana a declarat, joi, ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, este exponentul unei specii de politician pe cale de disparitie.

"Ponta ar fi pierdut pentru ca eu as fi comunist. E o mizerie". Ion Iliescu reactioneaza dur la afirmatiile colegilor din PSD

Dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD de joi, dupa care trei membri marcanti au fost exclusi din partid si in care a fost propusa inclusiv "inlaturarea" lui Ion Iliescu, fostul presedinte si-a exprimat opinia despre cele intamplate pe blog.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.