Puterea a mai castigat un parlamentar. Senatorul Ion Vasile, fost PSD, s-a inscris in UNPR

02-09-2011 17:49

Ion Vasile

Senatorul Ion Vasile, care a condus PSD Buzau timp de aproape 20 de ani, s-a inscris astazi in UNPR. In prezent, UNPR are 30 de parlamentari.

"Ion Vasile, senator de Buzau, ales in colegiul uninominal 3, s-a inscris vineri, 2 septembrie 2011, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Ion Vasile este membru al Comisiei pentru sanatate publica din Senatul Romaniei", a anuntat UNPR intr-un comunicat.

Astfe, Uniunea are 13 senatori si 17 deputati.

La randul lui, senatorul de Buzau Ion Vasile a declarat ca a luat aceasta hotarare datorita relatiilor bune pe care le are cu fosti colegi din PSD, care acum sunt in UNPR.

"Confirm inscrierea mea in UNPR, care are la baza o apropiere de fostii colegi. Sunt mai multi din PSD acolo, ca ce este acum nu mai e PSD, dar si ca urmare a situatiei din aceasta strutocamila care se cheama USL", a spus Ion Vasile, citat de Mediafax.

In ceea ce priveste o eventuala candidatura din partea UNPR la Primaria Buzau sau la Consiliul Judetean Buzau, senatorul Ion Vasile a declarat ca nimic nu a fost stabilit pana acum, insa nu este exclusa o astfel de varianta.

Senatorul Ion Vasile a renuntat in 14 iunie la functia de presedinte interimar al organizatiei judetene a PC, pe motiv ca, la Buzau, nici ACD si nici USL nu functioneaza, iar conservatorii nu sunt chemati la dezbateri.

Senatorul Ion Vasile a fost presedinte al PSD Buzau timp de 20 de ani, dupa care a trecut la PC, iar din 27 ianuarie 2011 conducea interimar organizatia judeteana Buzau a partidului.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO