Emil Boc: Ii sfatuiesc pe Ponta si Antonescu sa-si pregateasca inca un rucsac de opozitie

02-09-2011 17:35

Emil Boc

Presedintele PDL, Emil Boc, ii sfatuieste pe liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu sa isi pregateasca inca un "rucsac de opozitie", pentru cel putin 4 ani. Premierul afirma ca sondajele prezentate de USL sunt "etnobotanice de sezon" pentru cei doi

Puterea si opozitia se bat in declaratii. Premierul Emil Boc si presedinta Camerei Deputatilor Roberta Anastase i-au ironizat pe sefii USL - Crin Antonescu si Victor Ponta. Le-au transmis sa se pregateasca pentru inca patru ani de opozitie. Niste "slugi" si niste "papagali", a fost raspunsul celor doi.

Aflat in vizita la centura ocolitoare a municipiului Cluj, Emil Boc nu a uitat de razboiul cu opozitia. Declaratia lui vine la o zi dupa ce Uniunea Social-Liberala si-a prezentat candidatii pentru alegerile locale de anul viitor, dar si sondaje interne potrivit carora PDL va fi invins de USL.

" ... sunt doar etnobotanice de sezon pentru Ponta si Antonescu, pentru a-si mentine tonusul" - a spus Emil Boc.

La sute de kilometri distanta, la Scoala de vara a tinerilor democrat-liberali de pe litoral, sefa Camerei Deputatilor ii ironiza si ea pe liderii opozitiei.

"Crin Antonescu nu are responsabilitate nici sa-si puna ceasul sa sune. De asemenea, Ponta nici atat nu are responsabilitate. Lui ii place sa stea in dreapta soferului, sa fie copilot, si cand deschide gura se rastoarna masina" - a declarat Roberta Anastase, prim-vicepresedinte PDL.

Juniorii PDL au gustat ironiile Robertei Anastase. Dar nu si cei vizati.

"Sunt aceleasi si aceleasi formule rasuflate, pe care le repeta papagaliceste. Ei sunt doar niste slugi, niste papagali ai adevaratului stapan. Ca atare, pana cand nu vom mai auzi de ei, de la mine nu vor mai primi raspuns pe un asemenea tip de atacuri si pe un asemenea ton" - a spus Crin Antonescu, co-presedinte USL.

Presedintele Camerei Deputatilor nu le-a vorbit tinerilor ei colegi doar despre liderii opozitiei. S-a incumetat sa faca si ... teoria tevii.

"Dirigintele ne spunea: bai, voi in viata sa nu fiti tevi. Este foarte important sa nu fi lustruit pe exterior si gol pe dinauntru" - a declarat Roberta Anastase, prim-vicepresedinte PDL.

Nu toti au ascultat-o insa. Profitand de vremea frumoasa unii dintre juni s-au retras discret la piscina. Sambata, cu totii vor fi obligati sa stea in sala, pentru ca vine printre ei premierul Emil Boc.

Sursa: Mediafax, Pro TV

Tags: usl, emil boc, pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO