Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, si-a ras mustata pentru ca a castigat alegerile locale

26-06-2012 08:25

Horia Uioreanu

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, si-a ras mustata, luni, in noul sau cabinet, pentru ca a castigat sefia institutiei, asa cum i-a cerut premierul Victor Ponta la lansarea candidatilor USL Cluj pentru alegerile locale

Horea Uioreanu a participat, luni, la sedinta de constituire a Consiliului Judetean Cluj, dupa care si-a ras mustata in propriul cabinet din sediul institutiei.

"Mi-am ras mustata pentru ca domnul premier Ponta mi-a spus cand a participat la lansarea candidatilor USL Cluj la alegerile locale ca daca voi castiga functia de presedinte al CJ Cluj sa imi rad mustata. Dar mi-o voi lasa sa creasca la loc pentru ca am castigat la mustata si nu vreau sa risc sa nu ma mai recunoasca angajatii cand intru in Consiliul Judetean. Am promis ca imi rad mustata si ma tin de cuvant", a spus Uioreanu.

El a afirmat ca se va intalni, marti, cu premierul Victor Ponta in Parlament, iar acesta va observa ca s-a tinut de cuvant. "S-ar putea sa nu ma mai recunoasca", a spus Uioreanu.

Horea Uioreanu a afirmat ca poarta mustata de la varsta de 14 ani, de cand si-a facut poza pentru buletinul de identitate.

"Am tinut foarte mult la mustata, pentru ca era un mijloc de identificare a mea. Mustata inseamna seriozitate, fermitate, barbatie si am avut noroc cu ea in alegeri. A facut parte din sarmul campaniei electorale", a adaugat Uioreanu.

Horea Uioreanu a depus, vineri, juramantul, dupa ce a castigat alegerile, el obtinand 776 de voturi in plus fata de contracandidatul sau, Alin Tise, care detinea functia.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26