Basescu, Guvernului: Cat timp exista respect pentru Presedintie, am respect total pentru toti

26-06-2012 07:30

Traian Basescu, Vasile Blaga, Roberta Anastase, Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, dupa ce Puiu Hasotti a depus juramantul pentru functia de ministru al Culturii, ca atat timp cat exista respect pentru institutia Presedintelui, din partea sa va exista "total respect pentru toti".

"Va asigur si pe dumneavoastra, ca pe de altfel toti membrii Cabinetului, ca atata timp cat exista respect pentru institutia prezidentiala, din partea mea va exista total respect pentru toti la un loc, pentru fiecare dintre dumneavoastra", a spus Traian Basescu.

Presedintele a spus ca inclusiv acest guvern trece printr-o perioada dificila pentru ca nici Romania si nici Europa nu sunt pe roze.

"Pentru ca si acest Guvern trece printr-o situatie dificila, Romania nu-i pe roze, cum nu-i nimeni din Uniunea Europeana si o atmosfera in care sa putem face decat sa facem dezbateri sterile care nu aduc nici mai multe locuri de munca, nici mai multe investitii, nici mai multi bani europeni cheltuiti, nu face bine poporului roman, iar noua cu atat mai putin", a mai declarat Basescu.
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO