Premierul Dăncilă a anunțat pe Facebook modificarea programului de guvernare


Ultimul update: Vineri 07 Iunie 2019 17:45
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2019 17:35
Categorie: Stiri Politice
Viorica Dăncilă, la CEx al PSD

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat pe pagina sa de Facebook că programul de guvernare va fi modificat ca urmare a rezultatului alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Fără să dea prea multe detalii, Dăncilă a anunțat că PSD are ”datoria de a veni în fața românilor cu o analiză a rezultatului la europarlamentare”.

”Am avut o dezbatere constructivă astăzi în ședința CEx și mulțumesc colegilor pentru implicare. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă că deciziile în Partidul Social Democrat se vor lua întotdeauna cu votul majorității, în forurile statutare, prin consultări și dialog. Avem oameni de valoare în PSD, facem o echipă bună și trebuie să ne ducem guvernarea la capăt și să ne pregătim pentru alegerile viitoare.

Avem datoria de a veni în fața românilor cu o analiză a rezultatului la europarlamentare care să fie transpusă în mod corect în modificări ale programului de guvernare și, în perspectiva alegerilor prezidențiale, cu un program politic coerent și o conducere legitimă care să coordoneze și să își asume aceste alegeri.” - a anunțat premierul după ședința CEX al PSD de vineri.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, cu majoritate, propunerea organizării unui Congres al partidului pe 29 iunie, reuniune în cadrul căreia ar urma să fie schimbat statutul şi să fie aleasă o nouă conducere, a anunţat vineri, la finalul reuniunii, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, potrivit Agerpres.

El a confirmat că data Congresului va fi 29 iunie. Bădălău a precizat că în cadrul Congresului va fi ales un nou Birou Politic.

Preşedintele PSD Giurgiu a adăugat că, până la Congres, este necesară şi o adaptare a programului de guvernare la "nevoile de astăzi".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO