Premierul ar putea primi sfaturi de imagine de la actorul Catalin Catoiu: "As dori sa lucrez cu el"

Dată publicare: 14-03-2012 17:48
Dată actualizare: 05-11-2012 17:44


Catalin Catoiu

In echipa de experti a guvernului ar putea intra si un actor, care sa-i dea sfaturi de imagine lui Mihai Razvan Ungureanu. Catalin Catoiu, cunoscut pentru rolurile din serialele "Pariu cu Viata" si "Aniela" ar putea fi noul consilier.

El a negat informatia, dar l-a insotit miercuri pe seful guvernului la doua conferinte. Si a mai lucrat cu Ungureanu la Ministerul Afacerilor Externe.

Totusi, surse guvernamentale sustin ca va fi numit in curand consilier de imagine. Iar actorul sugereaza ca nu ar refuza oferta.

"Eu cu Mihai Razvan Ungureanu as dori sa lucrez oricum, oriunde, pentru ca este un om capabil in care am foarte mare incredere. Imaginea este exceptionala si cu asta basta", a declarat Catoiu.

Catalin Catoiu are multe filme si seriale la activ. Anul acesta joaca rolul lui Johnny in "Pariu cu Viata".

Iar in 2009 si 2010, l-a interpretat pe "Chivu Carciumaru", in serialul Aniela. Catoiu apare si pe marile ecrane anul acesta, in cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, "Ultimul Corupt din Romania", dar si in filmul "Nasa".

Din 2003, Catalin Catoiu a cantat si in formatia VH 2. Actorul are 50 de ani si a mai lucrat in Guvern si in mandatul premierului Petre Roman. Iar cu Ungureanu, la Ministerul Afacerilor Externe.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO