Mihai Razvan Ungureanu: "Iau in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale"

Dată publicare: 14-03-2012 06:18
Dată actualizare: 19-07-2012 15:19


Mihai Razvan Ungureanu

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca ia in calcul inclusiv o candidatura la alegerile prezidentiale daca va obtine rezultate in calitate de prim-ministru.

El a mai spus ca in lipsa performantei la Guvern nu poate analiza o astfel de varianta.

"Intai am de dovedit performanta in ceea ce fac acum. Daca as spune ca ma vad acolo, ar fi o lipsa de bun-simt si de realism", a spus Ungureanu intr-o emisiune tv, citat de Mediafax.

Intrebat daca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale, premierul a raspuns ca se poate gandi la orice varianta, inclusiv la o astfel de candidatura. "Ma pot gandi mai departe daca performez. Pot lua in calcul si aceasta varianta, putem lua in calcul orice", a spus Ungureanu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la PRO TV, ca nu exclude o eventuala candidatura la urmatoarele alegeri prezidentiale a premierului Mihai Razvan Ungureanu, cu sustinerea PDL, insa acesta trebuie mai intai sa reuseasca la conducerea Guvernului.

El a subliniat ca principalul criteriu de care va depinde reusita ca premier a lui Ungureanu este absortia in acest an a celor sase miliarde de euro de la Uniunea Europeana.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO