Ponta: La sedintele de guvern, 75% din timp discutam despre cum sa ne aparam de atacurile politice

22-06-2012 15:20

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o intalnire cu presa straina, ca intr-o sedinta de guvern 75% din timp este alocat discutiilor privind apararea de atacurile politice, transmite Bloomberg.

"Vreau sa-mi exprim amaraciunea ca atunci cand ne intalnim intr-o sedinta de guvern, alocam 75% din timp discutand despre cum sa ne aparam de atacuri politice (...) Exista un puternic conflict la nivel politic intre mine si presedinte, pentru ca venim din partide diferite, si exista si un conflict personal pentru ca batalia se da cu toate armele", a afirmat Ponta.

Romania, care a schimbat trei guverne in acest an, se confrunta cu tensiuni politice tot mai intense inainte de alegerile generale din aceasta toamna, dupa ce Ponta a fost acuzat de plagiat in teza sa de doctorat, noteaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Premierul l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca s-ar afla in spatele scandalului privind plagiatul, iar cei doi se contrazic pe tema reprezentantului de drept al Romaniei la urmatorul summit al liderilor UE, scrie agentia de presa.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO