Ponta: Dupa vamile din est urmeaza Constanta

22-02-2011 00:09

Victor Ponta

Victor Ponta a declarat ca "scenele si regiile" privind descinderile din vami au devenit ridicole, ca se stia ca vor urma vamile din Est si ca la Constanta se va ajunge dupa ce fratele presedintelui si PDL isi "vor acoperi urmele" acolo.

"Dincolo de scenele si de regiile care continua o data pe saptamana in punctele de frontiera, deja lucrurile au devenit ridicole. Toata lumea stie, si eu v-am anuntat ieri, stiati cu totii: azi sunt vamile din Est. In mod sigur la Constanta se va ajunge doar dupa ce domnul Mircea Basescu si cei de la PDL vor termina de acoperit ce urme au de acoperit", a spus Ponta.

El le-a solicitat anchetatorilor sa nu se lase intimidati de apelurile presedintelui Traian Basescu si ale celorlalti oameni politici si sa continue investigatiile dincolo de "pioni".

"Sa mearga dincolo de pioni, catre cei care intr-adevar conduc aceasta retea de coruptie si de crima organizata, catre seful ANF, Sorin Blejnar, cel care este placa turnanta a coruptiei si crimei organizate, cel care strange practic toti acesti bani negri si ii directioneaza catre PDL", le-a solicitat Ponta anchetatorilor.

Ponta: Descinderile de la Vama Albita, piesa de teatru de prost gust

Cunoasteti cazuri de coruptie in vami? Trimiteti povestile pe www.stirileprotv.ro!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO