Ponta: Descinderile de la Vama Albita, piesa de teatru de prost gust

21-02-2011 11:12

Victor Ponta

Presedintele PSD Victor Ponta sustine ca descinderile Directia Generala Anticoruptie (DGA) de la Vama Albita reprezinta o piesa de teatru de prost gust, care poate avea succes pe plan intern, dar nu si pe plan extern.

"Sunt piese de teatru, o data pe saptamana sau o data la doua saptamani. Fiti convinsi ca toata coruptia este la ofiterii din vama si eventual la vreun sindicalist. Blejnar, Ialomtianu, Falca, toti ceilalti nu au auzit de asa ceva niciodata si nu stiu nimic. E o piesa de teatru de prost gust, care nu o sa ne foloseasca la nimic", a comentat Victor Ponta descinderile efectuate de DGA la Vama Albita.

Presedintele PSD este de parere ca, autoritatile romane fac "piese de teatru", in loc sa se ocupe serios de combaterea coruptiei, care stapaneste toata zona fiscala pana la seful ANAF.

Ofiterii anticoruptie au declansat in aceasta dimineata mai multe descinderi in Vama Albita din judetul Vaslui, fiind vizati mai multi vamesi si politisti de frontiera. Acestia sunt suspectati de luare de mita si trafic de tigari.

Curatenia in vami: 53 de vamesi si politisti de la Albita, dusi la audieri

 

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO