Ponta, despre discursul lui Klaus Iohannis: "Un discurs foarte bun, foarte frumos, dar noi suntem cu treaba de zi cu zi"

Ultima actualizare: 19-09-2015 06:51
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca discursul presedintelui Klaus Iohannis in Parlament a fost foarte bun, dar la Guvern sunt problemele de zi cu zi care trebuie rezolvate.

"Un discurs foarte bun, foarte frumos, dar noi suntem cu treaba de zi cu zi. Eu plec la sedinta de Guvern ca avem probleme de zi cu zi pe care trebuie sa le rezolvam", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca problema imigrantilor ar trebui clarificata in Parlament, Ponta a precizat ca presedintele a prezentat foarte clar pozitia pe care o va sustine in Consiliul European.

"Cred ca presedintele a prezentat foarte clar care este pozitia pe care o va sustine in Consiliul European, este o pozitie coordonata cu Guvernul si cu celelalte institutii ale statului si mai departe raportul intre presedinte si Parlament nu il asigur eu", a mai spus premierul.

CITITI SI: Discursul presedintelui in Parlament. Iohannis cere un Parlament "mai puternic" si considera educatia prioritate nationala

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!