PMP: ”Dragnea a transformat România într-o nouă Brazilie, cu atacuri violente”

Ultima actualizare: 14-01-2019 14:53
Eugen Tomac
Agerpres

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui să demisioneze după crima de la Mediaş.

El a anunţat că Partidul Mişcarea Populară va susţine în Parlament orice iniţiativă legislativă care corectează efectele "catastrofale" ale Legii recursului compensatoriu.

"Tudorel Toader (prin Legea recursului compensatoriu) şi Carmen Dan (ministrul de Interne, şefă peste Poliţia aflată în blocaj) ar trebui să îşi dea demisia după crima de la Mediaş. Toată lumea de bună credinţă i-a spus lui Tudorel Toader că recursul compensatoriu va avea efecte majore în ceea ce priveşte ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului. Evident, acestuia nu i-a păsat şi şi-a pus în practică ideile greşite şi fixe.

În ceea ce o priveşte pe Carmen Dan, lipsa de reacţie a Poliţiei naşte haos. Miniştrii Justiţiei şi de Interne ar trebui să îi privească în ochi pe membrii familiei tânărului ucis la Mediaş şi să le explice cum e cu suprapopularea din penitenciare", a afirmat Eugen Tomac, într-un comunicat citat de Agerpres.

Preşedintele PMP susţine că "Liviu Dragnea a transformat România într-o nouă Brazilie, în care atacuri violente sunt la ordinea zilei şi în care siguranţa cetăţeanului a devenit o poveste".

"România a devenit raiul infractorilor violenţi, iar siguranţa cetăţeanului a devenit o problemă acută", a mai spus Tomac.

El a anunţat că PMP va susţine în Parlament orice iniţiativă legislativă care corectează efectele dramatice, catastrofale ale Legii recursului compensatoriu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO