Pariuri pe Guvern! Pleaca sau nu Boc pana la finalul lui 2010?

Ultima actualizare: 01-10-2012 01:18
Cabinet Emil Boc

O agentie de pariuri on-line ofera cote atractive impatimitilor de jocuri de noroc care doresc sa riste cateva sute de lei mizand pe viitorul premierului. Si soarta unor ministri poate fi jucata la pariuri.

185 de euro - atat va castiga orice impatimit de pariuri care va miza 100 de euro pe plecarea lui Emil Boc de la Palatul Victoria inainte de 1 ianuarie 2011. De acelasi castig se vor bucura si cei care sunt de parere ca nu vom avea alt premier in acest an.

Practic, agentii de pariuri considera ca sunt sanse egale ca prim-ministrul sa fie schimbat sau sa ramana in functie.

Se poate paria on-line si pe soarta ministrilor cabinetului. Daniel Funeriu, Sebastian Vladescu si Mihai Seitan sunt primii vizati de o posibila remaniere, potrivit cotelor afisate de casa de pariuri.

Spre exemplu, cei care prevad o schimbare din functie a sefilor de la Educatie si Finante pana la finele anului isi pot dubla suma pariata. In schimb, daca ministrul muncii Mihai Seitan va parasi Executivul, cel care a avut inspiratia sa parieze pe aceasta mutare 100 de euro va castiga 350.

Va puteti imbogati cu adevarat in cazul in care credeti cu tarie ca actualul Executiv va ramane in aceasta formula in 2010. Agentia ofera de 20 de ori suma mizata.

Cotati la pariuri cu sume frumusele au fost anul trecut si cei doi candidati la sefia statului Traian Basescu si Mircea Geoana, in timpul campaniei electorale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO