Orban, PNL: Ponta a avut un discurs jenant, sa se gandesca bine in ce tabara este

Ultima actualizare: 02-11-2012 12:36
Ludovic Orban

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca discursul lui Victor Ponta de la investirea Guvernului Ungureanu a fost "jenant", el solicitandu-i liderului PSD sa se gandeasca foarte bine in ce tabara se afla.

"Discursul lui Ponta a fost jenant pentru un lider al opozitiei. In nicun caz nu a reprezentat starea de spirit a opozitiei si a populatiei, careia i-a ajuns cutitul la os", a spus Orban, care i-a transmis lui Ponta mesajul de a se gandi bine in ce tabara se afla.

Orban a spus ca unul dintre motivele pentru care a votat impotriva aliantei cu PSD consta in faptul ca la conducerea PSD se afla o grupare care a negociat in secret cu Traian Basescu guvernul PSD-PD.

"Sper ca PSD sa isi regaseasca atitudinea corecta de lipsa a oricarei disponibilitati de compromis cu Basescu", a mai spus Orban.

Liderul PSD, Victor Ponta, a sustinut, joi, in plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute si din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lasat sa se inteleaga ca opozitia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat dupa discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o sedinta ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD si a presedintelui formatiunii social-democrate.

Ulterior, presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel, in numele colegilor sai din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD si la PC, solicitandu-le sa nu uite nicio secunda cu cine se bat si ca lupta lor este impotriva regimului Traian Basescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO