Antonescu:Apelul meu la PSD si PC e sa nu uite cu cine ne batem. Lupta e impotriva regimului Basescu

Ultima actualizare: 08-05-2012 12:00
Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel, in numele colegilor sai din conducerea partidului, la partenerii din USL, solicitandu-le sa nu uite nicio secunda cu cine se bat si ca lupta lor este impotriva regimului Traian Basescu.

"Apelul meu in numele tuturor colegilor din conducerii PNL, catre toti membrii partidului nostru, catre toti simpatizantii nostri, catre partenerii nostri de alianta, in care avem in continuare deplina incredere si fata de care ne comportam cu maxima onestitate este acesta: de a nu uita nicio secunda cu cine ne batem, pentru cine ne batem si cu ce mijloace ne batem", a spus Antonescu.

El a precizat ca lupta USL este impotriva regimului Traian Bsaescu. "Ne batem impotriva regimului Basescu, indiferent cate guverne la mana a doua, a treia, pretins nou-noute ar mai face, ne batem pentru oamenii care vor un alt mod de a fi guvernata Romania si alti oameni care sa guverneze Romanie si ne batem cu mijloacele care includ si mijlocale democratice, dar nu se reduc niciodata la acestea", a spus Antonescu.

El a precizat ca PNL este decis sa isi faca datoria fara ezitari si fara jumatati de masura, manifestand incredere ca si PSD si PC, partenerii din USL, gandesc, simt si vor face la fel.

"PNL este hotarat, cu responsabilitate, cu fermitate, fara jumatati de masura, fara ezitari, sa isi faca datoria. Avem toata increderea ca partenerii nostri de alianta, partenerii nostri din USL, gandesc la fel, simt la fel, sunt hotarati sa faca la fel", a spus Antonescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO