Ungureanu cere MAI sa se implice "total" in organizarea alegerilor si sa evite problemele de imagine

10-02-2012 09:42


Mihai Razvan Ungureanu

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor sa aiba o implicare "totala" in organizarea alegerilor din acest an, aratand ca Guvernul isi pune la bataie credibilitatea pentru corectitudinea acestora.

"Stiti foarte bine ce se intampla anul acesta, nu este un an usor deloc: alegerile, pentru care Guvernul isi pune la bataie credibilitatea. Avem nevoie de alegeri corecte si organizate in cadrele legii, iar dumneavoastra aici va veti implica, fara discutie, total", a spus Ungureanu angajatilor MAI, prezent la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Administratiei si Internelor de catre Gabriel Berca.

El a aratat totodata ca si-ar dori ca ministerul sa nu aiba aceleasi probleme de imagine ca in alti ani, nominalizand in acest sens atat Politia, cat si Jandarmeria.

Premierul a mai anuntat ca analizeaza foarte serios varianta reorganizarii centrelor de reactie rapida in situatii de urgenta sub o singura autoritate, aratand ca este "adversarul disiparii" acestor centre.

"Cheltuiala de resurse, cheltuiala de timp ne fac rau, cu atat mai mult cu cat, dupa vremea care este afara, fereasca Dumnezeu pentru ce se poate intampla mai departe", a spus Ungureanu. El a aratat ca a discutat deja, joi, "la un ceas tarziu", despre acest subiect cu noul ministru Berca.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO