"O adeziune pierduta". Replica lui Dragnea care l-ar transforma pe Mihai Sturzu intr-un caz unic in istoria PSD-ului

15-12-2015 11:46


Mihai Sturzu

Proaspata demisie din partidul Social-Democrat a deputatului Mihai Sturzu a dat nastere unei situatii bizare: nimeni nu reuseste sa ii gaseasca adeziunea.

Deputatul Mihai Sturzu, pana luni membru PSD, a avut nevoie sa semneze doua demisii pentru a iesi dintr-un partid in care se pare ca nu mai exista insa nicio dovada ca ar fi fost inscris. Cel putin, asa afirma presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, potrivit caruia cei din secretariatul partidului incearca sa afle unde se gaseste actul prin care Sturzu a intrat in PSD.

Nu stim daca avea de unde sa-si dea demisia. Nu i se gaseste adeziunea, dar, probabil ca, pana la urma, vor gasi acest lucru", a declarat luni seara Liviu Dragnea, care a spus ar fi "un caz unic in lume ca cineva care nu a fost membru PSD sa fie sef la TSD si sa mai si candideze ca deputat in 2012". „Au verificat in arhive, in evidentele partidului din toate organizatiile si nu se regaseste, dar, probabil, ca inca nu au cautat peste tot", a completat presedintele PSD.

Contactat marti dimineata de Stirile Pro TV, Mihai Sturzu a precizat ca adeziunea exista, doar ca probabil lucrurile s-au complicat. Si asta fiindca initial el s-a incris in PSD la sediul central, apoi s-a mutat la filiala sector 4, condusa la acel moment de Nicu Banicioiu, fost lider al TSD.

Ulterior, candidatura sa a fost propusa de social-democratii din sectorul 3 al Capitalei. „Am avut carnet de membru, dar l-am spalat cu pantalonii in care era”, a spus Sturzu, care a descris situatia drept „o adeziune pierduta”.

Partea super-amuzanta”, spune deputatul „este ca atunci cand m-am inscris in partid, secretar general era chiar Liviu Dragnea”. Astfel incat actualul presedinte al PSD ar trebui sa stie ce s-a intamplat cu actul respectiv, mai ales ca el i-a semnat lui Sturzu si candidatura, afirma proaspatul demisionar, care glumestre ca „Dragnea a fugit cu adeziunea”.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO