Nicușor Dan anunță o iarnă grea pentru bucureșteni. Ce se întâmplă cu preluarea mandatului său

Ultima actualizare: 22-10-2020 14:02

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că preluarea mandatului de primar va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri la validarea mandatului său.

Nicuşor Dan a vorbit despre ”şicanele penibile ale PSD prin care încearcă în mod iresponsabil să împiedice preluarea mandatului de primar al Bucureştiului”, la patru săptămâni de la alegerile locale.

”La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”, a afirmat Nicuşor Dan, precizând că sunt ”motive ridicole” în cele 52 de apeluri care s-au depus la validarea mandatului său de primar.

”Se cere nici mai mult nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti, dacă vă vine să credeţi”, a mai transmis Dan, afirmând că cele 52 de cereri de apel sunt copy-paste, având toate inclusiv aceleaşi greşeli gramaticale.

Iarnă grea pentru bucureșteni

 

De asemenea, Nicușor Dan anunță o iarnă grea pentru bucureșteni, care riscă să rămână fără apă caldă și căldură.

"În mod deliberat, se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciile de apă caldă și căldură pentru ca PSD să dea vina pe noua administrație, că nu e în stare să rezolve problemele. Eu sper ca luni să se dea respingerea acelor plângeri. Bucureștiul va avea trei mari probleme: criza medicală, criza apei calde și criza financiară. Când m-am referit la probleme spun despre măsuri preliminare, acolo e nevoie de stocuri, de materiale și nu am informații că se întâmplă acest lucru", a declarat acesta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO